Šta je novo?

poliranje touchscreen ekrana

Mislim da ti je bolje da nadjes zastitnu foliju za ekran nego da pokusavas poliranje touchscreena.

pa vec se izgrebao. dakle ne bi mi pomogla samo zastitna folija... na mestu gde obicno pisem se stvorio jedan mat krug. ovo pomalo smeta kad se gleda neki video (slikacu pa cu okaciti sliku)

Koliko znam da slabo sta moze da se uradi povodom toga. . ***,trebao si ranije rasmisljati o grebanju :lupko:

uzmi pastu za poliranje mobilnih

zove se displex i pravi je hama , ja sam je kupio u tempu ali je tamo sada vise nema ,vidi na nekom drugom mestu gde prodaju haminu robu, ne znam samo koliko smes da pritiskas tachskren

Nemoj da pipas touchscreen, postoji mogucnost da nece raditi nakon tog poliranja. Zalim, ali si na grebanje trebao misliti malo ranije.
poz.

Da li ta hama pasta za poliranje, moze da se primeni na ipod, jer moj je izgreban do bola?

dali u njoj ima i malo silikona, posto postoje sredstva slicnog tipa, pa nanose tanak sloj silikona da ne bi tolko puno ostajali otisci ruku i prstiju?

Ima u prodavnicama boja polir pasta , i abrazivna i silikonska/vostana, u raznim finocama i na meru. Nije problem ispolirati ali taj ekran je osetljiv na dodir. Mozda polaaako sa stapicima za usi.

Displex sam video davno u Merkatoru.

Nazad
Vrh Dno