Šta je novo?

poliranje izgrebanih CD-ova

Narode poliranje se radi sa filcanim diskovima i pastama granulacije 20000 (uporedite ovo sa vodenom smirglom 2000). Cisto sumnjam da ista dugo moze da napravi onakav sjaj kakav ima novi CD.

Narode poliranje se radi sa filcanim diskovima i pastama granulacije 20000 (uporedite ovo sa vodenom smirglom 2000). Cisto sumnjam da ista dugo moze da napravi onakav sjaj kakav ima novi CD.

Jel može to u kućnoj radinosti? Šta je to filcani disk?

i gde moze da se kupi taj disk za poliranje?

i gde moze da se kupi taj disk za poliranje?

Taj za kola imas u svakoj farbari i veliki su, a neki manjih dimenzija konkretno, nemam pojma. Najmanji sto ja imam je velicina diska kao gvozdenjak 5 dinarac a dobio sam ga uz onu mini busilicu uz koju idu razni dodazi kao sto su mali brusni kamen, polirka, neke okrugle smirgle itd.Imas cak i onu zubarsku sajlu pa mozes precizno da radis sa njom. ima tamo jos dosta stvari. ja sam ga konkretno koristio za poliranje procesora i podnozja hladnjaka.

Poslednja izmena:
bela pasta za zube je odlicna kada je malo izgrebano a za veca ostecena treba uzeti onu pastu sa granulicama tj onu providnu sa granulama u sebi ali treba obratiti paznju da se ne vrsi celiki pritisak na cd!
uzivaj!

Ma najbolje je uzeti head and shoulders!!! Makar cd onda neće imati perut... :d

Skoro sam se ispovracao citajuci ovu temu. Stvarno ste bljak :D

Ja za poliranje CD koristim tecnost (sadrzi u sebi vosak) za poliranje auta.

Ja sam to cuo za HDD...

Prilicno sam siguran da zbog kondenzacije ne bi bilo pametno stavljati hladan CD u ODD ;)

Ovo sa zamrzavanjem CD-a znam iz doba audio cd- ova "dokazano jaci zvuk"?!

A sto se tice tecnosti za reparaciju sam probao par jer sam zagubio fotke (cd iz doba 4x rezaca) ali je pomoglo 10-tak % :( tako da bacanje para i cuvajte vase diskove (ne dam:-devil-:

Nazad
Vrh Dno