Šta je novo?

Kućna multimedija Polica za STB

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Uzmes parce iverice, trazis da ti iseku u dimenzijama koje ti odgovaraju, da ti naprave rupu za kablove. Uzmes dva obicna mala nosaca police i resen problem 😁

Stavi samo STB iza televizora i ne treba ti nikakva polica :)

Ako je IR daljinski nece raditi, ako je BT daljinski onda nemas brige..

Moze svakako da se postavi i gore da mu viri diodica pa da radi iako je IR, mada to zavisi i od toga kako ti stoji tv

Meni je iza tv-a već neko vreme mts-ov. Tv je okačen na zid a stb visi na kablovima iza. Radi lepo.
Mada ako se dobro sećam nije hteo daljinac da radi ako stb stavim na sredinu već malo bliže ivici tv-a.

Resenje je promena boxa za neki normalan koji ima BT daljinski, ne pravljenje police za los box.

Normalni boxovi na nasem trzistu su Mi Box S, Mi Stick 4K ili neki od Firestick 4K uredjaja. Eventualno Nvidia Shield ako hoces high-end box iz nekog razloga. Koji box si dobio od MTS-a, da li mi mozes reci oznaku?

Hp4024 je box.
Našao sam u međuvremenu ir extender od x96 mini boxa, čini mi se da će to da reši problem.

A za drugi tv cu uzeti onu malu policu koja ide na tv

Kod mene radi iza tv-a. Imam Panasonic na držaču, q11 i iris box zalepio pozadi sa m3 trakom bukvalno u samom centru. Koristim samo daljinski od q11.

@DjoleMC

Ne znam da li mozes da zamenis box sa necim krstenim jer koliko vidim taj box ima coax ulaz. Ako box ima Bluetooth mozda da probas da uparis neki BT dalijnski.

Kad sam guglao izlazila mi je slika sa koaksijalnim kablom. Ako nema koaksijalni za kablovsku, nemas razloga da ga koristis i da mu pravis police 😁

Mts ide preko lan-a a SBB preko koaksijalnog. Deluje mi isto moj STB i ovaj koji danas dele, mala kockica, jedino ja nemam Iris oznaku jer sam uzeo baš tokom tog rebrendiranja. Bluetooth nije sigurno.
@DjoleMC probaj više položaja. Kao što rekoh meni nije radilo kada je iza na sredini dok uz ivicu tv-a radi.

Konacno sam za vikend postavo tv na zid, stavio box iza po sredini tv-a, i sve radi ok. Posle sam provalio da na daljinskom pise bluetooth, pa valjda i jeste bt :D.
Ne treba mi polica :)

Nazad
Vrh Dno