Šta je novo?

pojeshcu sve kolachice... (tj. pojeo sam)

radosh

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2000
Poena
609
Kada u exploreru ukucam pogreshan site, ili mi pukne veza i sl. i kada mi se pojavi famozno "the web page cannot be displayed" posle nekoliko sekundi pochne da se otvara site www(.)lop(.)com Stvarno ne znam kako da se otarasim toga... Kao shto u naslovu pishe obrisao sam sve kolachice (cookies) ali se ovo i dalje nastavlja, i vec pochinje da mi ide na zivce...

radosh je napisao(la):
Kada u exploreru ukucam pogreshan site, ili mi pukne veza i sl. i kada mi se pojavi famozno "the web page cannot be displayed" posle nekoliko sekundi pochne da se otvara site www(.)lop(.)com Stvarno ne znam kako da se otarasim toga... Kao shto u naslovu pishe obrisao sam sve kolachice (cookies) ali se ovo i dalje nastavlja, i vec pochinje da mi ide na zivce...

Nema sanse. Ja otisao na www(.)cracks(.)am (nadam se da ce autor umreti u bolovima :mad: :D ) i onda mi se instalirao neki sugavi program. Integrisao se u explorer, usao u startup, upalio web desktop i ubacio reklame, jedva sam ga se resio. Cistio registry kako sam god znao i umeo i ostao mi je samo taj problem koga i ti imas. Uzas.

i meni se isto desava odakle sam ga navukao nemam pojma a nemogu da ga izbacim uopste

Isto imam problema sa "lop". Naravno brisanje kolacica nije pomoglo. Nisam nigde na disku uspeo nista da njadjem sto bi ukazivalo na vezu sa ovim sajtom ili nekim fajlom. Ostaje mi da probam da reinstaliram IE mada neverujem da ce pomoci.
To me podseca na jednu drugu stvar. Kada se instalira IE po defaultu je home page Microsoftova stranica, iako sam promenio na blank povremeno se uciravala Microsoftova stranica. Izgleda da su to provalili pa se umesto Microsofta ucitava lop.
Samo da napomenem nisam neko ko je od skoro na internetu pa sam nesto nepaznjom instalirao. Nikada nista ne instaliram i ne skidam a da prethodno ne proverim sta je. Znaci da je ovo jako lukvo izvedeno, najebem im se majke!

Jao ljudi, i ja sam se *****avao sa tim nevidjeno, ali sam uspeo nekako da to skinem. E sad, bash se ne secam kako, zaboravio sam. Mislim da sam otisao na njihov sajt pa sam tamo nesto isceprkao kako da skinem to, ili mislim da je bilo nesto na mom kompjuteru pa sam tu lupio uninstall. Stvarno ne mogu da se setim tacno, ali znam da sam slavio kada sam ga skinuo, toliko mi je isao na zivce. :) Pogledajte u start/programs/ pa ima valjda gator ili tako nesto pa tu isceprkajte, sto posto ima nesto unistall znam da sam ga tako nesto skinuo.

aj' srećno...

Leka

Leka je napisao(la):
mi je isao na zivce. :) Pogledajte u start/programs/ pa ima valjda gator ili tako nesto pa tu isceprkajte, sto posto ima nesto unistall znam da sam ga tako nesto skinuo.

aj' srećno...

Leka

E stasno, quotujem sebe! :) Nije gator nego gain, ili tako nesto...

Leka

kod mene je sve sredio disc cleanup
obrisao sam Downloaded programs i jos nesto u Aplication data i resio problem...
ali unfortunately ne secam se tacno sta sam pobrisao .... davno je to bilo :D

Da ne bude da postavljam glupa pitanja, ali da li ste dobro pogledali u Downloded Program Files u Windows folderu ???

drapin je napisao(la):
Da ne bude da postavljam glupa pitanja, ali da li ste dobro pogledali u Downloded Program Files u Windows folderu ???

Ma sve sam pregledao... Obrisao sam sve fajlove koji sadrze text 'lop.com' . Nishta :( Onda sam nabavio 98lite i izvadio prvo ie6, pa onda ie5, ali mi ostade ie4 koga iz nepoznatih razloga nece da izvadi :( :( I josh uvek lop's not dead. Ima da im odem tamo u onu Ameriku i da ih vezem za krevet i da ih drogiram godinu dana, ko onaj lik iz filma 'Sedam' FX :mad: :mad: :mad:

A jeste li pokusali sa Ad-aware-om? Ja sam vec mnoge takve gluposti ocistio tim programcicem.

radosh je napisao(la):
Ma sve sam pregledao... Obrisao sam sve fajlove koji sadrze text 'lop.com' . Nishta :( Onda sam nabavio 98lite i izvadio prvo ie6, pa onda ie5, ali mi ostade ie4 koga iz nepoznatih razloga nece da izvadi :( :( I josh uvek lop's not dead. Ima da im odem tamo u onu Ameriku i da ih vezem za krevet i da ih drogiram godinu dana, ko onaj lik iz filma 'Sedam' FX :mad: :mad: :mad:

HAHAHAHA:D :D :D

ti si prilichno besan

RESENJE NAJZAD!

Skinite AD-Aware i onda u dir gde je instaliran ubacite reference fajl kojeg sam stavio u attach! Nemojte se iznenaditi kad vam nadje preko 200 rezultata. Lop je sve to...

Sta da kazem osim - Ad-Aware rulz!

Pozdrav!

PS. plg_ie.dll je lop-ov skriveni dll.

Hvala do nebaaa!!!! Konachno sam uspeo da se oslobodim lop-a majku im LOPovsku!!
Infact, u znak zahvalnosti :) preveo sam AD-Aware na srpski...
Ajd, zdravi bili i ozenili se dabogda... :cool: (D)

radosh je napisao(la):
Hvala do nebaaa!!!! Konachno sam uspeo da se oslobodim lop-a majku im LOPovsku!!

Svaka čast na prevodu, a za prevod "Performing scan..." od mene imaš čistu desetku.:D :D Nisam imao pojma da englezi imaju takve fraze u svom prebogatom rečniku.:D
Pozdrav!!!

Re: Re: pojeshcu sve kolachice... (tj. pojeo sam)

omnik je napisao(la):
RESENJE NAJZAD!

Nemojte se iznenaditi kad vam nadje preko 200 rezultata. Lop je sve to...

Pozdrav!

247!!! I to sve u DAP-u. FX :mad: Šta da radim sa tim stvorovima? Da ih eliminišem ili bacim u ignor listu? Pomagajte!
Pozdrav!!!

Re: Re: pojeshcu sve kolachice... (tj. pojeo sam)

omnik je napisao(la):
RESENJE NAJZAD!

Skinite AD-Aware i onda u dir gde je instaliran ubacite reference fajl kojeg sam stavio u attach! Nemojte se iznenaditi kad vam nadje preko 200 rezultata. Lop je sve to...

Sta da kazem osim - Ad-Aware rulz!

Pozdrav!

Evo jedan jos friskiji: Ad-aware signature file (ref # 106-14-04-02) 22 kb

radosh je napisao(la):

Kada si vec preveo, mogao bi svoj prevod da prilozis ovde: http://tomcoyote.com/download.html

I onako traze prevod na hrvatskom, pa sto ne bismo bili brzi od njih, koliko god da je to sitno!

Re: Re: Re: pojeshcu sve kolachice... (tj. pojeo sam)

Dabar je napisao(la):
247!!! I to sve u DAP-u. FX :mad: Šta da radim sa tim stvorovima? Da ih eliminišem ili bacim u ignor listu? Pomagajte!
Pozdrav!!!

Moj savet: brisi sve, pa onda obrisi ceo DAP i stavi FlashGet 1.2 koji je spyware free!

Toliko...

E ljudi hvala do neba...stvarno sam poludeo sa tim sranjem...

Vrh Dno