Tja, meni moj digitalni tuner na ATI AIW 8500DV sasvim fino radidanijel00 je napisao(la):ako je tv tuner, digitalni su se ocajno pokazali, pa su se svi vratili na analogne...
voja_pfc je napisao(la):Mislim da bi fly 2000 moglo biti resenje, ali i tu nisam uspeo sve namestiti. (takodje imam tu kworld).
Ako namestim da radi sa wdm driverima sve radi ok osim kod snimanja nema tona. Ne znam sta povodom toga da radim.
A ako namestim native mode , onda nema nikako tona ni kod gledanja ni snimanja.
Inace u programu uz karticu sve normalno fadi, a za radio koristim axife (namesti se asus driver) i on je super.
Ako neko zna kako resiti problem sa tonom u fly 2000 2.36. (preporuka u help-u je da se ne ide sa wdm driverima) neka postuje.
Pozdrav!
trajkovic je napisao(la):Jesi li u opciji record, podesio snimanje audio zapisa. Kod mene (FLY2000) sve radi vise nego perfektno. Koristim codec 3ivx i rezoluciju od 640x480 za direktno snimanje u mpeg4.
Majstor je napisao(la):a jel ti uhvatio sve kanale sa originalnim softverom? (cable)
Aleksandar je napisao(la):Kako stojite sa brzinom renderovanja TV signala?
Kada koristim DScaler (Philips 7134 cip na kartici) ne moze u punoj PAL rezoluciji da bude bez DF (Dropped Frames) sa ukljucenim default deinterlacerom (Gready 2), nego imam 2-4 DF/s. CPU je Athlon 1900+ i mislio sam da ce on moci, pa sam jako razocaran.
Takodje, Terratec program se bas muci kada je deinterlace ukljuceno, ode CPU na 100% i nije upotrebljivo, mnogo trza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari