Šta je novo?

Pojachala,cd playeri ???

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Evo ovako :
neshto sam u zadnje vreme malo kao zainteresovan i hocu da saznam neshto vishe o komponentama (audio) ali kako nishta ne znam mora neko da mi objasni neke stvari :)...Za pochtetak me interesuju mishljenja o:

Nad c300
Nad c320
Nad c340

Za koju se kintu mogu naci , kakva su kupovina i td...Znam da je pitanje laichko maximalno ali shta da se radi :D

Genghis Khan je napisao(la):
Evo ovako :
neshto sam u zadnje vreme malo kao zainteresovan i hocu da saznam neshto vishe o komponentama (audio) ali kako nishta ne znam mora neko da mi objasni neke stvari :)...Za pochtetak me interesuju mishljenja o:

Nad c300
Nad c320
Nad c340

Za koju se kintu mogu naci , kakva su kupovina i td...Znam da je pitanje laichko maximalno ali shta da se radi :D

Ma NAD je odlican koje god njihovo pojacalo da uzmes ne mozes da promasis. Znaci koliko kesa toliko W. Zamena je mozda Harman Kardon jer je 50 puta lepsi (sto sam ja i kupio, video si kad si bio kod mene) i eventualno Onkyo koga je jako tesko naci na nasem trzistu. Sve ostalo sto valja je Yamaha, Marantz ,Pioneer.... ali su ipak losiji od ova tri nabrojana.

A neshto o cenama ??? Ima li NADa kod nas i po kojim cenama.Sutra cu bash da uzmem oglase pa cu da listam . Koliko su npr neki modeli HK koji mogu da se nadju kod nas ??? Laik sam do karaja pa ne zamerite na glupim pitanjima :D

A neshto o cenama ??? Ima li NADa kod nas i po kojim cenama.Sutra cu bash da uzmem oglase pa cu da listam . Koliko su npr neki modeli HK koji mogu da se nadju kod nas ??? Laik sam do karaja pa ne zamerite na glupim pitanjima :D

Za nove uredjaje, klasika - 4Audio i Korato.
Za polovne - Halo Oglasi.

Pa meni iskreno i nije toliko...Nashao sam ga u oglasima za 200...a nad c521i (cd) za 180...meni je ovo iskreno bash mnogo ali me zanima koliko je dobra kombinacija...ako je ok onda cu da pochnem da skupljam...Shta za te pare (do 300-350€) ima da se uzme (mozda neshto bolje???)...Da,ja zvuchnike josh uvek nemam ali planiram da kupujem jedno po jedno jer novac ne mogu dugo da chuvam :D...

Pa meni iskreno i nije toliko...Nashao sam ga u oglasima za 200...a nad c521i (cd) za 180...meni je ovo iskreno bash mnogo ali me zanima koliko je dobra kombinacija...ako je ok onda cu da pochnem da skupljam...Shta za te pare (do 300-350€) ima da se uzme (mozda neshto bolje???)...Da,ja zvuchnike josh uvek nemam ali planiram da kupujem jedno po jedno jer novac ne mogu dugo da chuvam :D...

Odlicno pojacalo, odlican player.
Isao sam sa drugarom u 4Audio pre Nove Godine da izabere CD player i poredali smo ih. Najbolji do 250 E su bili Denon DCD-755 i NAD 521.
I pogodi sta bi na kraju ?

Znachi mislish da je vreme da pochnem da skupljam kintu :D
A koliko li ce mi posle trebati za neke zvuchnike (ne smem ni da pomislim:()

Genghis-e video si kod mene kad si bio H/K model 630, daljinski, malo ergonomije nije na odmet :D, nov je bio (2001 godine) oko 330$ napolju u radix-u 750DM, ja sam ga pre par meseci platio 200€. Svira odlicno, tu je negde kolje se sa NAD-om, ali je zato lepsi jedno 15 puta. Zvucnike koje kupujem su JBL 43xx neki. To preporucujem i tebi, nisu jeftini 400€ pa na gore ali zato sviraju bezobrazno.

Evo slika i testa mog pojacala.

Imam NAD pojacalo i plejer (C320 i 521) kao i mission m71 zvucnike.Odlicna kombinacija.Doduse,soba mi je prilicno nepravilnog oblika pa sam se namucio dok nisam postavio zvucnike na pravo mesto,a to znaci 30-tak cm od zida,jer ces samo tako imati dovoljno basa.Sa aspekta zvuka NAd komponenti apsolutno sam zadovoljan, a cd uopste nije izbirljiv sto se tice cd-ova.Mislim da za oko 2 godine koliko imam ovaj cd plejer samo jedan disk nije hteo da radi.Znaci,bugari ispred skc-a ili narezani diskovi u sopstvenojn reziji - nije bilo nikakvih problema.
Ima jedna stvar koja mi smeta, i prilicno je idiotska, a to je cinjenica da ni cd ni pojacalo ne mozes iskljuciti (ni ukljuciti) daljincem.Ne znam sta im bi?
ako te jos nesto zanima,tu sam

P.S. sve sam kupio u 4audiu

Kad bih danas kupovao,isto bih kupio,osim mozda zvucnika - uzeo bih B&W u koratu (DM 303)

vunakico je napisao(la):
Imam NAD pojacalo i plejer (C320 i 521) kao i mission m71 zvucnike.Odlicna kombinacija.Doduse,soba mi je prilicno nepravilnog oblika pa sam se namucio dok nisam postavio zvucnike na pravo mesto,a to znaci 30-tak cm od zida,jer ces samo tako imati dovoljno basa.Sa aspekta zvuka NAd komponenti apsolutno sam zadovoljan, a cd uopste nije izbirljiv sto se tice cd-ova.Mislim da za oko 2 godine koliko imam ovaj cd plejer samo jedan disk nije hteo da radi.Znaci,bugari ispred skc-a ili narezani diskovi u sopstvenojn reziji - nije bilo nikakvih problema.
Ima jedna stvar koja mi smeta, i prilicno je idiotska, a to je cinjenica da ni cd ni pojacalo ne mozes iskljuciti (ni ukljuciti) daljincem.Ne znam sta im bi?
ako te jos nesto zanima,tu sam

P.S. sve sam kupio u 4audiu

Kad bih danas kupovao,isto bih kupio,osim mozda zvucnika - uzeo bih B&W u koratu (DM 303)

Ako zelis sebi da upropastis zivot, poslusaj taj sistem sa nekim mnogo skupljim zvucnicima. Videces da je daleko najslabija karika u sistemu taj M71.

Nazad
Vrh Dno