Šta je novo?

Prodajem/menjam Pojacalo za slusalice, Slusalice

Oglas koji označava da se nešto prodaje ili menja za neku drugu stvar

mipko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
705
Zdravo,

Prodajem deo moje brizljivo birane Head Fi kolekcije. Za pocetak bih zeleo da ode u kompletu i tu sam voljad da dam dobar popust.

1. Pojacalo M2Tech Marley MK2 - 1200 eur

Prvi artikal je fantasticno pojacalo M2Tech Marley MK 2. O samom pojacalu mozete pronaci vise detalja u ovom review-u

Marley MK2 review

Pojacalo sam kupio od zvanicnog M2Tech distributera za Srbiju, 2020 godine. Izaslo je iz garancije pre nekih 6 meseci. Racun moram da potrazim, ali obzirom da je izaslo iz garancije i nije od neke vaznosti. Uredjaj je u besprekornom stanju. Poseduje sve sto se dobija uz nov uredjaj. Na uredjaju je uradjen servis po zahtevu proizvodjaca, od strane ovlastenog uvoznika; da bi se doveo u stanje poslednje revizije.

2. Denon AH-D9200, Forza Audio Noir Hybrid, Stax Earpads - 1200 eur

Drugi komad su closed-back Denon AH-D9200 slusalice sa Forza Audio Black Noire balansiranim kablom od 3m i modifikovanim Stax Earpads. Kupio sam ih u UK, 2019 godine i kutiju ostavio u UK zbog carine. Originalni kabl mi se nije dopao kako zvuci i zamenjen je balansiranim Forza Audio kablom. Originalni kabl vise nemam - poklonio sam ga prijatelju. Posedujem i originalne Ear Pads. No, sa Stax imate mnogo bolji zvuk i vecu udobnost. Ja cu vratiti originalne padove na slusalice ako kupac tako zeli. AH-D9200 vaze za jedne od najboljih closed-back slusalica.

Forza Audio kabl u XLR Furutech izvedbi duzini od 3m je 434 eur bez postarine i dazbina- https://forzaaudioworks.com/en/product.php?id_product=72
Stax padovi 175 USD

Ukoliko neko kupuje obe komponente; pojacalo i slusalice - cena je podlozna dogovoru.

Opciono, ako neko kupuje obe komponente
, mogu mu ponuditi i jedno od najboljih linearnih napajanja na svetu, Farad Super 3, sa Sinergetic Orange Fuse i rodiumskim IEC. LPSU je 15V. Na njemu je DC kabl koji je pravio Zoran Zubcic - FTA, bakarni sa pozlacenim oyaide konektorom, i uz njega ide AC kabl isto made by FTA. Cena za LPSU je naknadni dogovor.

Razlog prodaje je taj sto sam presao na Hi-Fi i ova fantasticna oprema se ne upotrebljava vec tacno godinu dana.

Inicijalni kontakt je preko PM. Ne saljem, isporuka je u BGD ili Pancevu. Probanje moze, samo u Pancevu jer mi je ceo sistem tu. Mozete poneti vas DAC i interkonekte ako zelite (XLR ili RCA). Izvor zvuka je Roon sa Qobuzom i velika kolicina mojih fajlova ili vasi fajlovi koje vi ponesete.

DSC_1059.JPGDSC_1062.JPGDSC_1073.JPGIMG-7225.jpgDSC_1088.JPGDSC_1086.JPGDSC_1078.JPGDSC_1075.JPGDSC_1074.JPG

Cena za komplet - 1500eur
Moze zamena za RTX 4090, pozeljno sa garancijom. Full pack.

Nazad
Vrh Dno