Nema slika sa max AF i bez AF, otkud ti sad to? Ima samo sa 7.7 i 7.8beta koje se razikuju u ostrini textura na defaltu.
Od tebe je potekla citava prica o prevari, naravno pre nego sto si proverio u cemu je rec vec si upetrebio rec prevara, sto je pogresno, i josh i dalje prikazujesh svari u smuslu moguce da sam ja varao? Kako ti ista od toga zakljucijesh ako izuzmemo licno ubedjenje, video si mutnu sliku sa 7.7 i ostru sa 7.8 i to je sada povod da odmah ubacih reci kao sto su prevara, dobro se zna sta znaci rec prevara i za sta se koristi.
Hajde dobro desila se zabuna prethodno, ali sto i dalje inststirash na mogucnosti da sam ja nesto varao? Kakav ti razlog imash tako nesto da kazesh?
Znaci ako cesh da pomazesh izjavama "Ko je varao ATI ili Dule?" molim te nemoj vise pomagati.
A i pomogao si tako sto si naveo cenu XFX 8600GT u Americi za 100 dolara, a lepo pise covek tred ispod ovog da je platio istu kartu ovde 150e, i dao si test sa sajta sa koga su pri prvom testu sa 7.6 driverima 2600 proglasili za totalan promasaj i razocarenje, a u ovom testu su je stavili naspram dobro naklokovane karte i u oblivionu testirali sa razlicitim setovanjima nego NV karte (!??!?!) nema sta, posteno.