Šta je novo?

Pogled na Sapphire HD2600XT DDR3

@alfaunits
Zar uopste treba da se pokrece HD akceleracija, tj. zar ona ne radi cim se instalira driver?
Ocigledno ne. Kod 7800GT je radila, za ATI mi ne radi ni sa AVIVO-om. Pre bih rekao da je do OS-a (Srv03), verovatno bi radilo na XP-u/XP64, ali ta dva OS-a mi ne znace uopste :(
(Mozda predjem na Longhorn 32-bit, ako radi na Visti doduse..)
Prosto, CPU utilization je 25% (jedno jezgro) kad gledam cora reef 1080p. Sa 7800GT je 10%.

Pri opterecenju memorija je vrela, ali radi bez problema na 820, na idle je topla.
OK, znaci moracu malo da poradim na hladjenu iste ;) (nalazi se 2mm iznad PCI TV kartice, zbog debilizma zvanog jedini-PCI-odmah-ispod-GPU slota! ;)

@Alfaunits
Meni je sa 1440x1080 h.264 zauzece oko 30%, to znaci da radi?

Inace Cyberlink PowerDVD ima stavku use ATI AVIVO hardware, pa mozda moze preko toga server OS-u da se iskoristi.

Stvarno kako li Bioshock radi?

@Alfaunits
Meni je sa 1440x1080 h.264 zauzece oko 30%, to znaci da radi?
Radi kod tebe znaci - samo si drivere instalirao? (ne ceo CCC, AVIVO softver ili nesto?)
Preko cega pustas?

Inace Cyberlink PowerDVD ima stavku use ATI AVIVO hardware, pa mozda moze preko toga server OS-u da se iskoristi.
Mozhe biti, isprobacu, ali stvarno mi WMP vishe odgovara.. (ne pitajte zasto ;)

Jel vecina vas drzi Catalyst 7.7 ili 7.8 ? Meni se nesto cini da malo bolje rade 7.7 ali opet bas nisam 100% siguran !?

ja instaliram samo drivere i avivo (onaj ccc je krsh)

Radi kod tebe znaci - samo si drivere instalirao? (ne ceo CCC, AVIVO softver ili nesto?)
Preko cega pustas?

Mozhe biti, isprobacu, ali stvarno mi WMP vishe odgovara.. (ne pitajte zasto ;)

Ceo paket 7.8 znaci i AVIVO i Hdaudio i sve ostalo. Pustam iz WMP 10ke.

Ja nista drugo ni ne koristim osim WMP-a :D, samo za DVD, Cyberlink.

Meni CCC iskace istog trenutka kada ga pozovem tako da vise ne vidim neki hendikep na istom...

7.8 rade odlicno.

Poslednja izmena:
OK, probao sam sve te kombinacije, nije radilo na Srv03.
Videcu kako se ponasa na Longhornu kada budem imao vremena..

Intersantno je zasto ti je toliko OC limit, meni je isto u 7.8, 880/880 sta to treba da znaci, da driver dinamicki odredjuje max oc limit ili mozda to pise u biosu karte?

Nemam pojma sta je I Turbo...

hisov oc softver, ali ga oni nedaju free,dobija se uz IceQ Turbo karte.imas na njihovom sajtu.meni su vrednosti oc limita iste i u 7.7 i u 7.8.probacu peske da nabavim softver.nateracemo mi ovu zmiju da radi brze!!! mislim da je do biosa na atijevom sajtu kazu da karakteristike ccc zavise od proizvodjaca.ja nemogu u opste da pokrenem ati tool

Poslednja izmena:
Je*e me rapidshare...nisam jos skinuo.
Nego kako klokujete kartucu na 7.8 cat-u?

Ja imam opciju, ali kada stavim 840/1130 i uradim onaj Test, ne desi se nista. Jednostavno vrednosti ostanu na 800/1100 i mogu da se j*bem?

Poslednja izmena:
imam novi ati tool 0.27 (Guru3D.com) ovaj sam pokrenuo bez problema.ima opciju HD2xxx

Na bavio sam, to je 0.27 beta2 ali kod mene ne moze da digne takt ili da detektuje clock.

I kod mene isto, kad god povucem slajdere sa clock i kliknem na Set clock, oni se vrate na default.

nedaju maximum ,ali bice.meni je OD poblesavio posle instalacije ati tool-a.sam je trazio max. cloc i onda crasch.morao sam da reinstaliram driver.inace i ovako stalker mi sad ide od 35 do 50 u proseku,ali sam digao cloc cpu-a na 3.6mhz ddr by spd.cekam i turbo.pozdrav svima

Je*e me rapidshare...nisam jos skinuo.
Nego kako klokujete kartucu na 7.8 cat-u?

Ja imam opciju, ali kada stavim 840/1130 i uradim onaj Test, ne desi se nista. Jednostavno vrednosti ostanu na 800/1100 i mogu da se j*bem?

Mi jos uvek cekamo rezultate iz Bioshock-a?!:trust:

Mi jos uvek cekamo rezultate iz Bioshock-a?!:trust:

NEMAM ZIVACA VISE!!!!!!!!!!!!
Skidam po 5X file po file i uvek je corrupt-ovan. SEREM SE U RAPIDSHARE!!!!!!!:mad::mad::mad::mad:
Skidao sam preko premiuma i navodni skine fajl 100% ali on nosi CRC error. I onda moram da ga skidam posebno.
Jednostavno ne mogu da skidam svaki put....NIKAD VISE RAPIDSHARE, onaj ko njima placa premium nalog nije ZDRAV covek.

Ako neko ima neki direct FTP ili HTTP link(da nije Softpedia jer puca) neka da, skinucu ga vrlo brzo.

poz

Nisi lepo uradio copy/paste, ali sam ih prepoznao, jeste to su ti!, ne znam sto te zeza....

Poslednja izmena:
@ Milan82bh

Idi lepo na Gamespot i skini odatle!

Dule imaš li možda Bioshock demo?Strašno me zanima kako bi radio...

Poslednja izmena:
Evo ja ga skidam i trenutno je na 80%, veceras oko 23:30 stavljam rezultate i shotove.

Go go Jovy :).Bas me zanima kako radi.Skini i poslednji patch za Radeone,trebalo bi da pomaze za Bioshockiranje :)

Vrh Dno