Šta je novo?

Podzemne vode (external link)

emaniac

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2005
Poena
379
mozda je neko ranije postovao...ako ima, obrisite ovaj post.

http://home.comcast.net/~pelikan/

vrlo dovitljivo i efikasno :smash: samo sto ja to nikad u zivotu ne bih napravio tako. mnogo mi veliko smaranje kad treba da otvorim takvo kuciste...

Poslednja izmena:
Nemojte tako...dobro geotermalno hladjenje je skoro savrseno resenje za one koji imaju kuce. Koga ne mrzi da napravi dovoljno waterblockova moze da ima apsolutno tih racunar hladjen izuzetno efikasno.

Nemojte tako...dobro geotermalno hladjenje je skoro savrseno resenje za one koji imaju kuce. Koga ne mrzi da napravi dovoljno waterblockova moze da ima apsolutno tih racunar hladjen izuzetno efikasno.
Mene samo nervira shto se niko od takvih likova ne seti da zaprevo moze i da se lepo uradi...da imam prizemnu kucu mozda bih se sam upustio u neku takvu egzebiciju 😉

ma mozes i sad, evo ja cu ti nacrtam 😛
uhh, ja bih to uradio odma', al' zivim u zgradi...

Poslednja izmena:
Jos jedna u nizu gluposti, iskoristite bazen, podrum ili spajz da bi ohladili racunar.
Kada ce lepo neko od tih amera da kupi neku refuznu cisternu od komunalaca i lepo to parkira ispred kuce, stana(evo ovde ljudi nemate ogranicenja) i da hlade racunar.

Znaci savet svima lepo kupite polovnu cisternu od komunalaca pa hladite racunar, mozete da je parkirate gde hocete i ako se selite dobrodosla je.

Ne znam za cisterne, ali znam za rezervoare za vodu i naftu, na ibarskoj, oko 10 minuta voznje, kad se prodju bele vode. Sve velicine imaju.

ps. ovo nije reklama i ne salim se

Poslednja izmena:
Samo sto nije to to onda ti radijator za vodeno hladjenje nije mobilan, i ako se selis sta onda, otkopavaj rezervoar.

shto se muchio ovoliko da hladi i razvodi toplotu od budjave ploche?😀

Nema potrebe otvarati novi tred za svaki novi interesantan link, pa da se nadovezem jer je i ovo jako zanimljivo i alternativno. originalni tred

Ih.... cisterna.... a što ne bi crevca sproveli u kućište klime 🙂... koga ne mrzi može i da izvuče crevca do spoljne jedinice🙂 🙂 🙂.

onda se javlja jaca kondenzacija.

Meni je ipak onaj stolich na kom stoji monitor najjachi😀 , besh hladjenje😛

Nazad
Vrh Dno