Šta je novo?

Podvala

Sa 2.5V koliko je def. za DDR ne radi nikako!
Sve ono ostalo što sam ja uspeo da je "probudim" na druge načine je nebitno!
Ako ne radi na defaultu to je dovoljan razlog za reklamaciju.
====================================================================
zivo me interesuje kako si to uradio.
uzmes drugu memoriju dignes joj napon i stavis save and exit.
onda iskljucis komp i uplais , i stavis ovu koju si kupio?
i kako znas koji je napon na memoriji?
ako mislis da je tak koji si ti stavio ide na save ponovi i videces da se komp nece ukljuciti

Ja sam kupio 7900GS online i DVD rezac.. sasvim korektan pristup kad su dobili karticu odma su me pozvali i obavestili, kartica mi je sutra dan stigla....
Jedini problem je bio jer su slali sa post express (BARABAMA telekoma!) koji su me oderali do koze.... nije njihova krivica jer ja uopste ni nisam pitao kolika je postarina
Inace na dan slanja sam ih zvao jer sam zaboravio da mi fiskalni racun i garancija treba odvijena za svaki proizvod i tip je rekao nema problema odstampace ponovo nije mu tesko...

Ja sam ih nazvao i preporucio da koriste city express na sta mi se prodavac izvinuo na visini postarine i da ce ubuduce voditi racuna o tome..

Slucajno je moj brat narucio istu kartu par dana kasnije koja mu je stigla city express-om od iste firme za koju je postarina bila 5x puta manja.. znaci prihvatili su moju sugestiju

sto se mene tice OK firma, inace sam kupio polovnu Corsair 1GB modul iz malih oglasa za koju sam dobio urednu garanciju na 5godina iz DPM-a... (slucajnost)

:wall: :wall: :wall: :banana: :banana: :banana:
Ljudi ili ja ne znam ili ne postoji na VS seriju 5 godina garancije!
Inache godinama kupujem u Imtelu NCP i Corsair module - prim. urednika :,,:

zivo me interesuje kako si to uradio.
uzmes drugu memoriju dignes joj napon i stavis save and exit.
onda iskljucis komp i uplais , i stavis ovu koju si kupio?
i kako znas koji je napon na memoriji?
ako mislis da je tak koji si ti stavio ide na save ponovi i videces da se komp nece ukljuciti

Nije mi jasno što mi ne veruješ?
Imam potenciometar na ploči pa na njemu štelujem Voltažu.
A ima i gde da se meri. ;)

Poslednja izmena:
slikaj, jer je ploca koju si kupio od cika pere on zna tako nesto da napravi
slikaj pa da vidimo!

Looool, chitam pola threada i sve vreme mislim kako je to neka extra fancy memorija od 200 evra, a ovde se pricha o najjeftinijoj memoriji koja ako samo radi, super je za te pare :)

Guru, nije poenta u tome koliko kosta memara, nego da je dobio neispravnu. Uostalom, njega je ta memorija kostala vremena i zivaca kao i ta od 200e.

^Stavise, najavljivano je da ce se naplacivati kazne ako prodavac nema da ti vrati kusur. Ne znam sta je bilo sa tom idejom, da li je uvrstena u zakon.

Trebala bi da bude, najvise me nervira kad hocu da kupim nesto, a onda trcim ili ja ili prodavac okolo da mi(njemu) rasitne pare....mislim, WTF? Kakva je to firma kojoj u cetiri popodne 0din u kasi + nespremni i ako neko dodje nesto da kup? Kada sam kupovao graficku lik mi je vratio "kusur" u praznim dvd diskovima :S: (Desavalo mi se gomilu puta)

Poslednja izmena:
e pa i mene je *****ao
i to za 650e
a ja ga branim budala

Trebala bi da bude, najvise me nervira kad hocu da kupim nesto, a onda trcim ili ja ili prodavac okolo da mi(njemu) rasitne pare....mislim, WTF? Kakva je to firma kojoj u cetiri popodne 0din u kasi + nespremni i ako neko dodje nesto da kup? Kada sam kupovao graficku lik mi je vratio "kusur" u praznim dvd diskovima :S: (Desavalo mi se gomilu puta)

Jedan savet za sve vas koji ste primali kusur u nemonetarnim sredstvima.
Ja sam dobio nekoliko puta kusur u c-marketu u zvakama....i za nekoliko dana sam dosao, uzeo bliz i dao zvake. Ona me pogledala i pitala sta to znachi a ja sam rekao:"Nista, skupljao sam kusur par dana i sad kupio Blic za isti taj kusur"....nikada mi vise nisu vratili kusur u zvakama.

Jedan savet za sve vas koji ste primali kusur u nemonetarnim sredstvima.
Ja sam dobio nekoliko puta kusur u c-marketu u zvakama....i za nekoliko dana sam dosao, uzeo bliz i dao zvake. Ona me pogledala i pitala sta to znachi a ja sam rekao:"Nista, skupljao sam kusur par dana i sad kupio Blic za isti taj kusur"....nikada mi vise nisu vratili kusur u zvakama.

:smash: :smash: :smash:
ovo je i moj deda radio........ i isti ishod...

Je li dechko a koliko ti imash godina? Mozda je bolje da povedesh nekog starijeg sa tobom koji bi ti sugerisao da bez atesta,deklaracije i bla bla ne treba kupovati robu.
I mene zanima isto kako si menjao napon memoriji ako ti komp ne radi.

Vrh Dno