Prim
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.10.2007
- Poena
- 304
Ovako stvari stoje, nedavno sam kupio mikrofon kondenzatorski za nasnimavanje instrumenata. Pošto je kondenzatorski zahtjeva phantom power. Pitanjce je dali bolje uzeti zvučnu karticu u obzir mi dolazi ovako nešto http://www.emu.com/products/product.asp?product=15185&nav=features
ili mixetu recimo s 4 mic ulaza..., pitanje je koje prednosti dobivam kupnjom kartice - ja znam da recimo kod kartice efekte i ostale stvari narihtam u programima, dok na mixeti mogu ručno podešavati. Znači što je isplativije svaki savjet je dobrodošao. Iz vaših iskustava. Dali s karticom dobijam možda kvalitetniji zvuk? koje performance mora biti kompjuter da bih to radilo tip-top...??
Zahvalan unprijed!
Pozdrav
ili mixetu recimo s 4 mic ulaza..., pitanje je koje prednosti dobivam kupnjom kartice - ja znam da recimo kod kartice efekte i ostale stvari narihtam u programima, dok na mixeti mogu ručno podešavati. Znači što je isplativije svaki savjet je dobrodošao. Iz vaših iskustava. Dali s karticom dobijam možda kvalitetniji zvuk? koje performance mora biti kompjuter da bih to radilo tip-top...??
Zahvalan unprijed!
Pozdrav