Šta je novo?

Podrska za GIGABYTE 9600GT 512MB/256bit GDDR3

datcha

Slavan
Učlanjen(a)
22.01.2009
Poena
304
Da li neko zna koji procesor i maticna ploca bi zadovoljili ovu graficku karticu? :type:

To sto imas je sasvim dovoljno :)
:wave:

:) Ma nije za mene, moj ujak hoće da kupi neki brži procesor, trenutno ima neki SEMPRON, 2800 valjda. ;)

Znaci menja celu platformu, ili zeli upgrade postojece? Ako zeli upgrade, koja je ploca u pitanju?
:wave:

nista ispod intel c2d ili amd atlon x2,radice to i s sempronom ali nije to to...
naravno tu je i nova ploca ako njegova nema pci-e,e onda verovatno i nova memorija...
napisi nam koju plocu ima i bice lakse...

Poslednja izmena:
Radice to jako lepo i sa naklokovanim celeronom E1xxx veoma dobro ;)

Da da, menja celu platformu, znaci nova maticna, novi procesor, nova memorija, novo napajanje. Ostaje samo graficka. Da li je bolje da stavi Intel-ov ili AMD-ov procesor?

Poslednja izmena:
Da da, menja celu platformu, znaci nova maticna, novi procesor, nova memorija, novo napajanje. Ostaje samo graficka. Da li je bolje da stavi Intel-ov ili AMD-ov procesor?

to je vec pitanje ukusa,neko ce reci intel,neko amd,ali jedno je sigurno,amd je mnogo mnogo isplativiji,kako trenutno tako i za buducnost,nisam pristrasan,imao sam i intel i amd,ni sa jednim ni sa drugim nisam imao problema,ali sam se odlucio za amd jer za mnogo manje novca mogu da investiram u buducnost i ne brinem...
e sad sve zavisi sta tvoj rodjak zeli i sta radi na racunaru:type:

to je vec pitanje ukusa,neko ce reci intel,neko amd,ali jedno je sigurno,amd je mnogo mnogo isplativiji,kako trenutno tako i za buducnost,nisam pristrasan,imao sam i intel i amd,ni sa jednim ni sa drugim nisam imao problema,ali sam se odlucio za amd jer za mnogo manje novca mogu da investiram u buducnost i ne brinem...
e sad sve zavisi sta tvoj rodjak zeli i sta radi na racunaru:type:
Pa on nema mnogo vremena za racunar, ali zato njegov sin, tj. moj brat zeli da igra novije igre, poput NFS UNDERCOVER, GTA4 itd.

Za maticnu oko 40E, za procesor oko 50E.

definitivno amd za te pare
moja preporuka ti je msi k9a2vm-f v2 ploca,ima sve sto ti treba a i podrzava buduce procesore i am3 podnozje kao i procesore izradjene u 45nm tehnologiji,kosta oko 4000-4500 dinara
procesor amd 5000 x2 kosta oko 4500 dinara,neka stavi graficku i nema da brine
a da,tu ti je i memorija 2gb ddr2 oko 2200 dinara

definitivno amd za te pare
moja preporuka ti je msi k9a2vm-f v2 ploca,ima sve sto ti treba a i podrzava buduce procesore i am3 podnozje kao i procesore izradjene u 45nm tehnologiji,kosta oko 4000-4500 dinara
procesor amd 5000 x2 kosta oko 4500 dinara,neka stavi graficku i nema da brine
a da,tu ti je i memorija 2gb ddr2 oko 2200 dinara
A ta ploca, jel' ima IDE konektor?

Poslednja izmena:
Vrh Dno