sT4Lj|n
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2004
- Poena
- 316
Darth Zool je napisao(la):Za one kojima se podloga brzo haba, CoolerMaster je imao u ponudi aluminijumsku podlogu za miša.
Onda se tu haba mish 🙂
Darth Zool je napisao(la):Za one kojima se podloga brzo haba, CoolerMaster je imao u ponudi aluminijumsku podlogu za miša.
Slayer je napisao(la):zakljucak: koji ce ti pogloga? pogotovo jos ako je ta podloga skupa? samo ti ogranicava prostor po kome mozes pomerati misa
DS9 je napisao(la):..Ja napr. iako imam beli sto po kome opticki mis savrseno radi...
AyS^ je napisao(la):ma mogu i te metalne tipa coolermaster i steelpad samo da se stave prvo skejtovi na klizace (mouse skatez) da ne bi doslo do "habanja" klizaca.nadam se da me je neko razumeo:smoke:
Sasa_NS je napisao(la):Ja koristim neku od gela (ili kako se već zove taj materijal). Presvučena je neki crnim finim platnom i ima oslonac za koren šake, a kada je staviš na sto - prosto se zalepi... Koristim je i "na terenu" jer ima neku dosta čvrstu plastičnu ambalažu (pa je mogu staviti i na meku podlogu, recimo kauč ili krevet) po kojoj se takođe može u nuždi vući miš. Nije skupa, lepo izgleda, radi posao... MX 510 je veoma gotivi...
Wulfgar je napisao(la):Јел уз њу ишла и нека риба у купаћем ,)
PotpisujemTEP3A je napisao(la):neopren crvena ili plava (licno preferiram crvenu) od 60-80 dinca...
rules!
Kолико CC cиликона по комаду 😀LiLa je napisao(la):btw taj gel o kome pricate je silikon...
Slayer je napisao(la):VODENU????????
hehehe, sta sve necu cuti 😀
Ta podloga je na oko super, izgleda odlicno, ali kada se mis voza po njoj, tako se odvratno cuje da je to strasno...Darth Zool je napisao(la):Za one kojima se podloga brzo haba, CoolerMaster je imao u ponudi aluminijumsku podlogu za miša.
Nije hladna nego brze odvodi toplotu sa tela od platnene...CAR je napisao(la):P.S. E da, i hladna je, k'o sto neko vec rece! :d
Kostolomac.TK je napisao(la):onaj navodni poklon sto se lepi na mis da ne klizi toliko, nigde u paketu nisam nasao.
Ma 'ladno bre! 😀😀😀LiLa je napisao(la):Nije hladna nego brze odvodi toplotu sa tela od platnene...
😛
Optimice Catpaw se trenutno može dobiti samo kao poklon prilikom kupovine podloge na našem sajtu.
Postovani,
Nigde, doticni poklon, nisam nasao u paketu. Zahtevam da mi se pojasni razlog neispunjavanja uslova ponude.
Poštovani *******,
Nema potrebe da zahtevate kao pravno lice, nama su svi kupci jednaki, svi imaju ista prava i svi imaju pravo da dobiju bilo kakvo objašnjenje, da ukažu na mogući propust i slično. Dovoljno je da se kao kupac javite sa primedbom i mi ćemo je odmah uzeti u razmatranje, a eventualnu grešku ispraviti bez obzira da li ste fizičko ili pravno lice.
Što se tiče pomenutog problema, i do sada smo imali ovakve primedbe i iz iskustva znam da najverovatnije niste najbolje shvatili šta je Catpaw, pa ga niste ni primetili u pakovanju. Catpaw je mala bela samolepljiva tračica dužine par centimetara, koja se seče i lepi na nožice miša. Molim Vas da dobro pogledate u kesu u kojoj je bila podloga, tu se nalazi flajer i Catpaw. Ako ipak budete ostali pri tome da Catpaw niste dobili, uz izvinjenje zbog propusta poslaćemo Vam Catpaw naknadno, bez dodatnih troškova za Vas.
Srdačno,
Dejan Damnjanović
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari