Šta je novo?

Podloge za optickog misa ...

nema sta da se ciganishesh,pripada ti...
a i trebace ti "trachica" ;]

A pocepali smo kutiju detaljno i gledali da negde nije zapalo ... ali nista ******... opusteno reko sam mu da nisu nista duzni da cu zapakujem podlogu i bacim u orman ...

Kostolomac.TK je napisao(la):
Mislim sta reci ... vredi li sad ja njemu da pojasnjavam i da se ciganisem za to ****** ... opusteno :smash:

Veruj mi vredi...

Naime nije stvar u parama ili u tracici nego u principu.

Ako se izvuku sada zasto to ne bi ponovili?

I ja sam pazario tu Optimice podlogu, toliko je losa da sam je dao caletu da je koristi, njemu je sve jedno da li ide mis po stolu ili po podlozi 😀

Potrudio sam se da vam objasnim šta je Catpaw jer tako bude rešena skoro svaka žalba na njegov nedostatak u paketu, pri čemu nikako nisam mogao znati da vi tačno znate kako Catpaw izgleda jer ste ga već videli. U tome nije bilo nikakve loše namere, već samo želja da rešimo problem. Istovremeno sam vam naglasio da ćemo vam, ukoliko je došlo do propusta u pakovanju, to nadoknaditi o svom trošku i uz izvinjenje, koje vam ovom prilikom upućujem. To je jedini način na koji možemo reagovati na svoju grešku - da je ispravimo i uputimo izvinjenje. Ako dozvolite da su greške moguće, onda je u tome poenta - priznati ih i ispraviti.

Ako se predomislite i poželite svoj Catpaw, javite se i biće mi drago da vam ga pošaljemo.

Srdačno,
Dejan Damnjanović

Kao sto i sam kaze, zalbi je bilo i vecina se resavala tako. A sta je sa ostalim zalbama? Meni je dovoljno da se to vise ne ponovi, nije meni stalo do te malene trakice od par santimentara, kako je i sam naziva.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno