Šta je novo?

Podloga za optical mouse?

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Pazario sam logitech mx 500 ali neznam koja mu podloga najvise odgovara?? Gde i posto??
Hvala!

Najbolje neka svetlija platnena podloga. Ja sa M$ optickim misem koristim crvenu platnenu podlogu, mada se ne buni ni sa gumenom podlogom na kojoj je veliki logo "List Computers-a" (sarena podloga sa kontrasnim prelazima). Ipak mislim da bi opticki mis bolje trebao da radi na jednobojnij podlozi.

Jednobojna platnena ti je najbolje resenje. Doduse ako hoces da budes profi igrac onda mozes da pazaris i neku podlogu od 20-30 evra kao sto je func surface 1030, ali to je vec preterivanje, samo ce mis malo bolje klizati nego po platnenoj od 60 din.

Bilo sta samo da je klot jednobojno ! :D

Dobra je i Everglide Optica. Ima je u ComputerLand-u i kosta 12€.

SHto svetlija to bolja, zbog reflexije se manje "troshi" energije....

Beli A4 papir takodje vrsi posao :p

Najbolja podloga je napravis sto za racunar od bele oplemenjene iverice i dobijes idealnu podlogu.
Bar sam ja tako resio problem ;)

Dobra podloga je nalepnica BIP-a , em je ravna i velika
em je lepo kad u nju svaki put pogledas :mrgreen: .
Ako nabavis neku "Brand" (Heineken cheers Pils) jos bolje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Najbolje je da probas da li dobro radi bez ikakve podloge - tako je kod mene slucaj :p

Vec godinama kao najbolja podloga bez obzira na vrstu misa se pokazala knjiga "Nikola Tesla - Prica o Detinjstvu" u izdanju BIGZa... Ako zna gde je moguce naci istu, neka javi cheers

obicna crvena neopren podloga ti je najbolja!

pozdrav!

Kod mene je MX 500 radi ko mator na platnenoj crnoj "Herlitz" podlozi, mada imam utisak da bi radio na svemu što mu ispod podmetnem.

Vrh Dno