Šta je novo?

Podloga za MX518

schnappy

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2010
Poena
200
Dakle,

nabavio sam ovu mishonju, interesuje me koju podlogu da kupim?? :eyebrows:

Moj savet, bilo koju 'plasticnu', ja imam steelseries Q..nesto i nisam prezadovoljan, cim se podloga malo zaprlja on dosta slabije radi. Ako imash plasticnu mnogo lakse resis taj problem.

Dobar mis + losa podloga = NE VALJA
Los mis + dobra podloga = NE VALJA
Dobar mis + dobra podloga... e to je vec nesto.
SS qck ili roccat taito (1500 din), razer mantis provereno extra radi na 518, samo ako uspes da je nadjes.

Dobar mis + losa podloga = NE VALJA
Los mis + dobra podloga = NE VALJA
Dobar mis + dobra podloga... e to je vec nesto.
SS qck ili roccat taito (1500 din), razer mantis provereno extra radi na 518, samo ako uspes da je nadjes.

nemojte nista da mi kazite..ovaj mx518 je jako losh :wall: ili jos nisam se navikao....:crash: al` ovoga barem nece razbiti (nadam se, lol) kao njegovog predhodnika

Ja imam A4Tech X7 700MP, kosta ~1.000 din. Plasticna je, odlicno se slaze sa misem Logitech G5, imam je vec godinu dana i i dalje izgleda kao nova, nema tragova koriscenja, povrsina se nije izlizala i sl.

Poslednja izmena:
SteelSeries QcK mini, SteelSeries QcK i SteelSeries QcK+ se razlikuju samo po duzini i sirini, dok SteelSeries QcK heavy je ista po duzini i sirini kao SS QcK+, ali je debljina 6mm, sto se super.

Vidim da se pojavila i SteelSeries QcK mass, iste duzine i sirine kao SS QcK (320 x 270) ali debljine 6mm. Kad bi uspeo kod nas da je nadjes (ako se uopste pojavila), to bi bila najbolja kupovina..

Edit: Videh sad da je ima u ovoj prodavnici: http://bit.ly/bbajov

Poslednja izmena:
Control ima nesto hrapaviju povrsinu, pa je vodjenje misa po podlozi preciznije.
Speed je prilicno glatka, tako da pruza mali otpor i mozes da bacakas misa levo-desno kao da je na ledu.

Nazad
Vrh Dno