gledah po gradu i svuda imaju neki jadan izbor podloga za misa,svega 2,3 razlicite podloge i to one male za 14' monitore...da li neko zna gde ima da se nadje veliki i kvalitetan izbor,a da su malo povece bar za monitor 19'...
ahahahhaha sad sam sve cuo@nexus
treba mi za Logitech MX Revolution...hvala za link sa recenzijom sad cu da vidim dal mi tako nesto odgovara...
@sasha
pa manja podloga odgovara ovim monitorima od 14' tj mozes da pomeras kursor preko celog ekrana,a da ti mis ne prelazi ivice podloge...a kad imas 19' monitor onda ti je takva podloga mala,pa ti mis prelazi preko ivica...
jeftina me ne zanima,pogotovo ne sa pijace,hocu nesto solidne velicine ne ogromno dakle tipa podloge za 19' monitore mozda malo vece i naravno da je kvalitetno...i da jesam hardcore igrac,pa trazim samo najbolje...
slazem se da ima dosta takvih klinaca,mada se nisam osetio prozvanim u opsteboze kakav de***...jel sme da se vredja?
...sve je**** klinci na forumu...
'Em golemo, 'em jeftino.
Aha.OK.Mislio sam da si u zabludi oko setting-sa mishonje.Pa dobro,meni je svejedno pokushacu da ti pomognem pored prekoruke za potrazis "wrist- rest" silikonske podloge za misha.Ovde je bilo malko rechi o podlogama.Imash bash u sekciji foruma perfiferije i ostalo...http://benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=106025&highlight=wrist+rest@DARK SIDE
znam za podesavanje brzine misa sensivity,acceleration itd...ali jednostavno hocu da imam vecu podlogu,prijatnije se osecam...uostalom ovde nije o tome rec vec da li neko zna gde imam da nadjem kvlaitetne podloge,a samo mi je Nexus pomogao sa onim linkom gde pise "Razer eXactMat podlogu na test ustupio EX Ecentar"...samo sto je star opis,pa je pitanje dal jos uvek imaju,ali nema veze pitacu ih,pa cu onda da ceprkam po PC berzi...
nhfmada je vecj "Mracnostrani"(nadam se da se ne ljutis sto sam te tako nazvao ) pricao o tome
naravno sve je to logichno...samo ja sam prilichno visok tip i ugao ruke je podosta kos u odnosu na jedinu mogucu poziciju misha na mom radnom stolu.E sad nashao sam neku soluciju da mi ruka ide skoro vodoravno u odnosu na misha i tu bi mi pomogla podloga za misha sa onim bregom na pochetku gde se moze udobno nasloniti ruchni zglob.@DARK SIDE
Napravi oslonac za ruku - nemoj da ti je samo saka na stolu.
Nece ti tu ni podloga sa gelom pomoci.
E sad nashao sam neku soluciju da mi ruka ide skoro vodoravno u odnosu na misha i tu bi mi pomogla podloga za misha sa onim bregom na pochetku gde se moze udobno nasloniti ruchni zglob.
@Speeder: Nije bih nego bi.![]()
Kursor ne šeta sam, već ga JA šetam, što se vidi u mom citatu (boldovani deo). Tako da ipak ide bih. Sa ''bi'' rečenica bi izgledala ovako: ''Da bi kursor ''prošetao'' po čitavoj dijagonali mog 15'' monitora, miš, na podlozi, mora da se pomeri za 7.5cm.'' (razlike između ove dve verzije rečenice su podvučene)Speeder je napisao(la):Da bih kursor ''prošetao'' po čitavoj dijagonali mog 15'' monitora, miša, na podlozi, moram da pomerim za 7.5cm.
Ali zar nije lakše podignuti i pomeriti miša nego ga prevlačiti preko podloge od pola metra?
Kursor ne šeta sam, već ga JA šetam, što se vidi u mom citatu (boldovani deo). Tako da ipak ide bih. Sa ''bi'' rečenica bi izgledala ovako: ''Da bi kursor ''prošetao'' po čitavoj dijagonali mog 15'' monitora, miš, na podlozi, mora da se pomeri za 7.5cm.'' (razlike između ove dve verzije rečenice su podvučene)
tnx za link,nasao sam jos par firmi za kontakt...Ovde je bilo malko rechi o podlogama.Imash bash u sekciji foruma perfiferije i ostalo...http://benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=106025&highlight=wrist+rest
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari