Šta je novo?

podesavanje sirine textboxova i menija na wordpress sajtu

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Cao svima...

Dodjoh do odredjene tacke, odradio bih jos neke stvari ali ne znam kako. Dakle ovako, sajt je sledeci: http://www.news.balkanenergy.com/ tema je twenty fourteen

1. meni skroz levo, suzio bih mu sirinu za nekih 20%, na sirinu banera ispod
2. margina izmedju glavnog texta i levog menija, trebalo bi da se smanji.
3. margina izmedju glavnog texta i desne ivice, trebalo bi da se smanji na nekoliko pixela, ili skroz ubije.
4. da li ima potrebe da se ceo sajt suzi? ili kakav je predlog

sta, kako gde modifikovati?

1. jel zelis da meni bude odaljen udesno od pocetka main div-a i smanjena sirina polja, ili samo da smanjis sirinu polja u css fajlu?
2. moras da u css pogledas padding left i margin left za entry content klasu i podesis na fiksne vrednosti ili procente kako ti treba isto u css fajlu
3.entry content margin-right:0; ? ili vec kolko zelis
4. ne znam kako je radjen css, ovo sto gledam preko inspect-a mi ne daje uvid u sve, ali generalno ako su sirina,visina radjene u fiksnim vrednostima, menjaj to u procente zbog adjustmenta na razlicite monitore/rezolucije, ako ne onda je ok.

savet: horizontalni meni ti bezi malo udesno, i polja su ti razlicite sirine, probaj da namestis da polja menija budu iste sirine, i pomeri malo ulevo da bude centralizovanije. Probaj pa vidi mozda bude lepse.
all rights reserved, na sredinu, ne levo ispod partnera.

Takodje bih molio da se neko ko se bolje razume u dizajn malo pozabavi ovim jer oko toga ne mogu pomoci mnogo jer nisam dizajner :)

Meni sajt deluje ok, sem tih par sitnica.

Nazad
Vrh Dno