- Učlanjen(a)
- 13.12.2011
- Poena
- 169
imam logitech 5.1 sistem, povezan je samo onim kablom sa dve bananice, sa zelenim krajevima... kada rasporedim zvucnike po sobi, i stavim 5.1 u realteku, meni se cini kao da zaista razliciti zvukovi dopiru iz drugih zvucnika, a u tome je valjda fora... naravno, cuju se i vufer i svih pet satelita... e sad, gledao sam neki tutorial o podesavanju 5.1 zvuka, i kazu da je potrebno imati jos dva kabla sa bananicama (obicno plavi i crni krajevi), i da ta dva idu u vufer pozadi, a drugi krajevi se ustekaju pozadi u komp, posto na mojoj ploci ima sest ulaza, treba da se ubaci jedan u side speaker, a drugi u rear speaker...
pitanje je sledece... mogu li da ocekujem neko poboljsanje zvuka, kako ce biti drugacije ako stavim jos ta dva kabla, buduci da sam i samo sa jednim (zelenim na oba kraja) cuo sve satelite i vufer i imao utisak surrounda???
pitanje je sledece... mogu li da ocekujem neko poboljsanje zvuka, kako ce biti drugacije ako stavim jos ta dva kabla, buduci da sam i samo sa jednim (zelenim na oba kraja) cuo sve satelite i vufer i imao utisak surrounda???
Poslednja izmena: