Šta je novo?

Podesavanje 5.1 sistema...

fLow

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.12.2011
Poena
169
imam logitech 5.1 sistem, povezan je samo onim kablom sa dve bananice, sa zelenim krajevima... kada rasporedim zvucnike po sobi, i stavim 5.1 u realteku, meni se cini kao da zaista razliciti zvukovi dopiru iz drugih zvucnika, a u tome je valjda fora... naravno, cuju se i vufer i svih pet satelita... e sad, gledao sam neki tutorial o podesavanju 5.1 zvuka, i kazu da je potrebno imati jos dva kabla sa bananicama (obicno plavi i crni krajevi), i da ta dva idu u vufer pozadi, a drugi krajevi se ustekaju pozadi u komp, posto na mojoj ploci ima sest ulaza, treba da se ubaci jedan u side speaker, a drugi u rear speaker...

pitanje je sledece... mogu li da ocekujem neko poboljsanje zvuka, kako ce biti drugacije ako stavim jos ta dva kabla, buduci da sam i samo sa jednim (zelenim na oba kraja) cuo sve satelite i vufer i imao utisak surrounda???

Poslednja izmena:
Ti mislis da imas surround jer zvucnici od stereo zvuka koji im stize od racunara izmisljaju kako treba da izgleda surround. Pravi surround ces dobiti tek ako spojis sva tri kabla.

Vrh Dno