Šta je novo?

Podesavanja TFT+GeForce-pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme Goxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Goxy

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
710
Mozda ja nisam dobro sve shvatio, ali na Benchmarku sam citao opise mnogih monitora, a izmedju ostalog i SyncMaster 730BF (fenomenalan odziv, nema ghostinga u igrama i sl.). Tako sam odlucio da kupim noviji i brzi i kupim 940BF( nahvaljen na ino sajtovima do detalja). Igram danas novi Fifa WorlCup i na suncanim delovoma terena duhovi oko fudbalera na sve strane, o lopti i da na pricam ali za nju mi je razumljivo ali za igrace nije. Imam Geforce 6600GT i probao sam sve opcije oko Vertical synca, ali isto. Da li sam ja propustio neko podesavanje ili je to to i nema pomoci. ako neko zna neka kaze. Ima tamo milion opcija koje ja uglavnom ostvaim po defaultu, jedino sam cackao verical sync jer je on znao ponekad da pomogne.Ali da povecam referesh na 75Hz iako GeForce do ne preporucije. Ima li neka varijanta da ja vidim te 2 mili sekund, jer mi se cini da na Viewsonocu koji sam dosad furao a koji je deklarisan na 8ms (i to ne G to G) sto znaci da je verovatno bio 12ms igre su radile potpuno isto kao i na ovoj "zmiji" od 2ms. Imaju neka fore ou onim opcija Advanced Timing isl. Neo da ja naelupm vise, ako neko moze pomoci, bilo bi lepo da pomogne. Unapred hvala.

Poslednja izmena:
Da te nisu prevarili mozda to nije 940BF 😡

Sumnjam da to mozes nekim podesavanjima ukloniti.
Kako radi na svojoj predvidjenoj rezoluciji dali i tad ima ghostova.

To nesto neradi kako treba :crash:

Nadam se da je povezan preko DVI kabla (ako nije probaj tako da ga povezes pa javi)

Sa nekim bojama tft monitori imaju uzasan problem, plava sa crnom je jedna od uzasnih kombinacija pri brzim promenama, pa se to uklapa u tvoju pricu o fifi i nebu.

Hm...mnogo ljudi srecem u zadnje vreme koji se zale na ghost-ove na x40BF-ovima...

Koja je napisao(la):
Da te nisu prevarili mozda to nije 940BF 😡

Sumnjam da to mozes nekim podesavanjima ukloniti.
Kako radi na svojoj predvidjenoj rezoluciji dali i tad ima ghostova.

To nesto neradi kako treba :crash:

Nadam se da je povezan preko DVI kabla (ako nije probaj tako da ga povezes pa javi)

Naravno da je vezan preko DVI.

Nazad
Vrh Dno