Imao sam 064 prepaid broj, ali pošto radim u maloj firmi, gazda je uzeo naše kartice i "umrežio" nas, pri čemu smo prešli na postpaid. Račun ne plaćam ja niti imam priliku da ga vidim, ali problem je što ne bih voleo da neko ima uvid u moje pozive (odlazne, a posebno dolazne). Zbog toga me interesuje koje sve podatke sardži račun, a koje listing koji se dobija po zahtevu. Konkretno me interesuje da li listing sadrži sledeće podatke.
1. Kompletne brojeve za sve odlazne pozive (i one koji ulaze u besplatan broj minuta koji se dobija).
2. Kompletne brojeve za sve dolazne pozive.
3. Kompletne brojeve za sve odlazne poruke (i one koje ulaze u besplatan broj poruka).
4. Kompletne brojeve za sve dolazne poruke.
5. Da li nešto od ovih podataka sadrži i sam račun?
6. Za koliko meseci unazad može da se traži listing?
7. Koje još podatke sadrži listing?
Posebno me interesuju podaci za pozive i brojeve koji su mene zvali, jer ne bih voleo da neko ima uvid u telefonske brojeve ljudi koji su mene zvali ili mi slali poruke (ako već mora da vidi koga sam ja zvao i kome sam slao poruke).
Takođe me interesuje koja je procedura zahteva listinga, to jest da li neko može da traži listing za moj broj bez mog znanja i da li je gazda sada vlasnik svih naših brojeva samim tim što je sklopio postpaid ugovor za sve i on plaća naše račune.
1. Kompletne brojeve za sve odlazne pozive (i one koji ulaze u besplatan broj minuta koji se dobija).
2. Kompletne brojeve za sve dolazne pozive.
3. Kompletne brojeve za sve odlazne poruke (i one koje ulaze u besplatan broj poruka).
4. Kompletne brojeve za sve dolazne poruke.
5. Da li nešto od ovih podataka sadrži i sam račun?
6. Za koliko meseci unazad može da se traži listing?
7. Koje još podatke sadrži listing?
Posebno me interesuju podaci za pozive i brojeve koji su mene zvali, jer ne bih voleo da neko ima uvid u telefonske brojeve ljudi koji su mene zvali ili mi slali poruke (ako već mora da vidi koga sam ja zvao i kome sam slao poruke).
Takođe me interesuje koja je procedura zahteva listinga, to jest da li neko može da traži listing za moj broj bez mog znanja i da li je gazda sada vlasnik svih naših brojeva samim tim što je sklopio postpaid ugovor za sve i on plaća naše račune.