Šta je novo?

Poco X6 / F6 / Pro

Bio je u razmatranju X7 Pro jer nisam mogao F6 da nađem sa 12/512, ali minus mi je bila veća težina i što nije Snapdragon, zbog Blututa pre svega, jer za mediatek pišu te ima naprednije aptx, te nema, nerado bih rizikovao.

Ne treba mi bolja baterija, nego sam očekivao više, s obzirom da dolazim sa baš baš matorog telefona, sa još manjom baterijom i zastarelim čipsetom. 870 je tipa 4 generacije iza.

Dobar je fon. Nema ništa slično za ove pare, a idealan bi bio da je malo uži.

• Like
Reagovanja: uji
Bio je u razmatranju X7 Pro jer nisam mogao F6 da nađem sa 12/512, ali minus mi je bila veća težina i što nije Snapdragon, zbog Blututa pre svega, jer za mediatek pišu te ima naprednije aptx, te nema, nerado bih rizikovao.

Ne treba mi bolja baterija, nego sam očekivao više, s obzirom da dolazim sa baš baš matorog telefona, sa još manjom baterijom i zastarelim čipsetom. 870 je tipa 4 generacije iza.

Dobar je fon. Nema ništa slično za ove pare, a idealan bi bio da je malo uži.
I ja sam ranije bio skeptican sa Mediatek, ali i Poco x6 pro i Poco x7 pro su me razuverili. Brzi, ne greju, nista ne secka. Za blutut ne znam, nisam primetio bilo sta lose u zvuku na slusalicama, niti povezivanje u autu i sl.

Bio je u razmatranju X7 Pro. Dolazim sa Snapdragon 870.
i dalje sam na Poco 8/256 sa SD865+, a pošto mu je grejanje svedeno na minimum, Mediatek mi je plus, jer su uvek pravili balans između performansi i potrošnje, tako da bi meni lično značilo da mi se novi telefon isto tako ne greje. Koliko sam ispratio, Dimensity 8400 Ultra može da im parira (865+ i 870) i dosta manje se greje od SD 8 Gen 3 što važi za Snapdragon novije generacije koji se najmanje greje.

Nisam primetio grejanje, tj. čini mi se da je telefon hladniji od 12X u većini zahtevnih situacija.

Danas su mi se jedne slušalice povezale sa AptX Loseless, to teško da bi radilo kroz Mediatek @Alexxx1 . Verovatno za moje uši overkill, ali znam da bi me žuljalo to saznanje da sam mogao da imam. 870 takođe nije imao najnovije AptX.

BT slušalice mi stalno vraća na Xiaomi sound, bilo koje, iako izaberem Original. F6. Ne prebaci odmah, ali čim posle nekog vremena spojim slušalice i odem na sound da proverim, ne budu kako sam ih ostavio, nego prebaci na Xiaomi sound. Sad već umem na poznatim pesmama i da primetim šta je uključio, bez gledanja. Degradira.

Ima neko ideju? Gpt, redit i Gugl iscrpljeni.

Nazad
Vrh Dno