Šta je novo?

Poco X6 / F6 / Pro

Na mom F2 8/256 sa Android 12 i MIUI 14 ima. Preko Play store skini MemeOS Enhancer (verovatno zbog povrede prava prekršten)
1000013459.jpg

Zanima me da li f6 može da radi na Elite HyperOS. Stavio sam ga na PocoF3 i radi bolje nego na Xiaomi HyperOS. IMG_20241018_144551.jpgScreenshot_2024-10-13-17-51-08-682_com.opera.browser.jpg

Šta ti loše radi na stok F6 Pro?

Poco X6 Pro ne radi android auto na Citroenu. Vidim da masa njih ima problem na Pežou, Suzukiju, Tojoti, Nisanu... Na Poco X3 nfc radi sve normalno

Kod mene na f6 pro meni na Srpskom samo delimično ima. Ostatak na Engleskom. Čini mi se da je tako od ažuriranja 01.11 Do tada nisam primetio da prevod ne valja.

Koliko vidim HyperOS kreće dvojka do kraja decembra. Do duse meni i prva verzija na X6 pro radi perfektno.

Prilozi

• Screenshot_2024-12-23-17-43-11-348_en.hyperosdownloader-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-23-17-43-11-348_en.hyperosdownloader-edit.jpg
    72.6 KB · Pregleda: 39
Stigao nocas na X6 pro Hyper OS 2.0 i A15

I popravio Android Auto problem sa određenim markama automobila.

Nego zna li neko postoji li funkcionalni AAAD i Fermata auto na A15?

Poslednja izmena:
I popravio Android Auto problem sa određenim markama automobila.

Nego zna li neko postoji li funkcionalni AAAD i Fermata auto na A15?
Čitao sam da hoće da zeza Android auto, ali evo kod mene na Clio radi sasvim ok HyperOS 1.0.14 global.

Prilozi

• IMG20241230102959.jpg
    IMG20241230102959.jpg
    118.2 KB · Pregleda: 39
Hyper os 2 na x6 pro je zeznuo ikonice. Previse su sitne i ne mogu da se uvecaju ko ranije, ukoliko se ide na veci broj ikonica u redu od 4.
Plus donji fiksni deo ne moze da se menja sada, sto je debilno. Na hos 1 sam imao 6 ikonica dole, sad moze samo 5 i ne mogu da se menjaju. Uzas

Konvertovao sam global u Indoneziju zbog nativnog call recordera. Videću utiske

Prilozi

• Screenshot_2024-12-30-22-58-43-983_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-12-30-22-58-43-983_com.android.settings.jpg
    45.6 KB · Pregleda: 24
  • Screenshot_2024-12-30-22-58-52-426_com.android.phone.jpg
    Screenshot_2024-12-30-22-58-52-426_com.android.phone.jpg
    55.6 KB · Pregleda: 20
Meni je fascinantno koliko malo ljudi koristi ovu šestu seriju POCO, očigledno zato što nije zvanično uvožen nažalost, nego se može naći samo po oglasima na KP i po radnjama u sivoj zoni.gde se ne daje fiskalni.

Svi ti telefoni mi deluju kao best buy u svom cenovnom rangu, od X6 pa do F6 PRO. Taj poslednji ima 12/256 i 12/512, verujem da je i ovaj sa manje prostora sasvim dovoljan svima koji ne igraju neke zahtevne igrice.

Ja imam X6 pro, 12gb ram i 512gb.
Sve ok, osim sto dolazi do pregrevanja telefona ako ostane galerija ukljucena ili u pozadini. Nikako da reše to. I ovaj novi android 15 i hyper os2 nisu resili to.
Ugreje se i bas bude vreo. Zato moram svaki put da gasim galeriju, inace ode na 100 stepeni i jede bateriju

Meni je fascinantno koliko malo ljudi koristi ovu šestu seriju POCO, očigledno zato što nije zvanično uvožen nažalost, nego se može naći samo po oglasima na KP i po radnjama u sivoj zoni.gde se ne daje fiskalni.

Svi ti telefoni mi deluju kao best buy u svom cenovnom rangu, od X6 pa do F6 PRO. Taj poslednji ima 12/256 i 12/512, verujem da je i ovaj sa manje prostora sasvim dovoljan svima koji ne igraju neke zahtevne igrice.
Jeste, deluje kao prvi dostojni naslednik F1. Mislim na obican F6 pre svega.

Ja imam X6 pro, 12gb ram i 512gb.
Sve ok, osim sto dolazi do pregrevanja telefona ako ostane galerija ukljucena ili u pozadini. Nikako da reše to. I ovaj novi android 15 i hyper os2 nisu resili to.
Ugreje se i bas bude vreo. Zato moram svaki put da gasim galeriju, inace ode na 100 stepeni i jede bateriju
Kod mene nema nikakvog pregrevanja, niti jede bateriju, do duše još na HyperOS 1, Indonezija, a i na Global verziju je radio perfektno. Moguce da je nešto defektan primerak ili EU verzija nesto nije dobra.Ja sam radio dva puta za redom Antutu test i ladan ko špricer. Ne znam kako bih ga pregrejao....

Ja od početka taj problem. Imam ga od avgusta. I na hyper os.
Jedino sto mi pada na pamet je da je zbog toga sto sam radio kopiranje sa starog mi 10t pro svih aplikacija i slika, videa, sto je oko 230 gb. Ono kad ponudi da se sve prebaci sa starog telefona, pri prvom uključivanju.
Mrzi me da odradim hard reset, pa sve ponovo. Mozda bi to resilo, ali sam guglao i video da mnogi u svetu imaju isti problem, a rešenja nema.

Ja od početka taj problem. Imam ga od avgusta. I na hyper os.
Jedino sto mi pada na pamet je da je zbog toga sto sam radio kopiranje sa starog mi 10t pro svih aplikacija i slika, videa, sto je oko 230 gb. Ono kad ponudi da se sve prebaci sa starog telefona, pri prvom uključivanju.
Mrzi me da odradim hard reset, pa sve ponovo. Mozda bi to resilo, ali sam guglao i video da mnogi u svetu imaju isti problem, a rešenja nema.
Ja mislim da je do kopiranja sistemskih aplikacija i sistemskih podesavanja sa Miui na HyperOS. Ili konvertuj u Global verziju, ili uradi factory reset pa od pocetka podesi. Slike i ostalo mozes da iskopiras uvek. Meni je u galeriji aktivan i Google photos i nista ne utice na bateriju. Ja ne bih drzao telefon da mi pregreva i tako ga koristio.

Ja mislim da je do kopiranja sistemskih aplikacija i sistemskih podesavanja sa Miui na HyperOS. Ili konvertuj u Global verziju, ili uradi factory reset pa od pocetka podesi. Slike i ostalo mozes da iskopiras uvek. Meni je u galeriji aktivan i Google photos i nista ne utice na bateriju. Ja ne bih drzao telefon da mi pregreva i tako ga koristio.
Probacu hard reset. Meni je to takvo cimanje, da sa nema dalje. Zato me i mrzi. Hiljadu aplikacija, naloga, pa m banking zovi da aktiviraju...

Jeste, deluje kao prvi dostojni naslednik F1. Mislim na obican F6 pre svega.
I meni je dugo taj bio favorit, sada ipak mislim da je F6 PRO bolji taman za tih 50ak evra, pre svega zbog nešto kvalitetnijeg ekrana posebno u smislu pwm brojki, a onda i zbog malo bolje verzije Snapdragona 8.2 za koju tvrde da je 'ladna kao špricer i da bolje čuva bateriju nego 8.3 Uz sve te karakteristike oba ova modela, dođe mi smešno poređenje Honor 200 modela sa ovim uređajima a onaj 200 PRO koliko ja razumem ništa ne može biti bolji od F6 PRO a skuplji je preko 100 evra.

I meni je dugo taj bio favorit, sada ipak mislim da je F6 PRO bolji taman za tih 50ak evra, pre svega zbog nešto kvalitetnijeg ekrana posebno u smislu pwm brojki, a onda i zbog malo bolje verzije Snapdragona 8.2 za koju tvrde da je 'ladna kao špricer i da bolje čuva bateriju nego 8.3 Uz sve te karakteristike oba ova modela, dođe mi smešno poređenje Honor 200 modela sa ovim uređajima a onaj 200 PRO koliko ja razumem ništa ne može biti bolji od F6 PRO a skuplji je preko 100 evra.

Mene zanima da li je neko direktno poredio ekrane na F6 Pro VS Honor 200 Pro - boje, osvetljenje, ostrina i koji je bolji?

Odradio factory reset, sve podesio pesaka, bez kopiranja, i nema vise pregrevanja. Ocigledno je glavni razlog sto sam prekopirao sa starog telefona oko 10.000 i 1500 videa, plus neki thumbnail-si koji idu uz to i to ga je ocigledno gusilo. A verovatno i nesto od sistemskih fajlova povuklo sa Mi10t Pro, mada sam mislio saomi jedno, saomi drugo, ali....

Ja se zezao 4-5 meseci, svaki put gasio galeriju i brisao ram memoriju. Od avgusta me mrzelo da odradim ko covek hard reset. Vise nikad ne kopiram sa jednog tel na drugi. *****i.

Nazad
Vrh Dno