Šta je novo?

Poco F9 Pro/Ultra

8050mAh ima F9 Ultra, to je odlican napredak u odnosu 6500mAh koju ima F8 Ultra. Cena cak i nije losa, imaju i neki dodatni popusti, valjda je to nagrada zato sto je ostao proslogodisnji CPU.

Ko ne pati za vrhunskom kamerom, odlican telefon.

@nitro5
Da, baterija deluje dosta veća, ali da li će tako biti i u praksi ...
Meni radi posao i ovih 6500mAh, sa 100W punjenja ...
Ma, odlično ovo sve izgleda ... što kaže @MegaSkot, kamera solidna, nije sâm krem, ali odlično odrađuje posao.
Sve pozitivno od mene za Poco, za gotovo vrhunski uređaj premium izrade i performansi, odličnih kamera i povoljnije cene!

GSMArena je dobila znatno bolje rezultate u odnosu na prošlogodišnji model:
KombinovanoPoziviSurfovanjeVideoIgre
F8 Ultra18:52h34:47h18:19h26:03h10:20h
F9 Ultra24:34h48:51h26:32h29:34h13:13h

PhoneArena takođe, a tu je i metodologija različita, pa su i brojke realnije:
KombinovanoSurfovanjeVideoIgre
F8 Ultra6h 35min22h 52min6h 24min5h 31min
F9 Ultra9h 32min29h 55min8h 59min13h 27min

Naravno, ovakve stvari treba uzeti sa rezervom, ali razlika je ipak osetna.

Realnije brojeke, neko igrao igru 13 ipo sati na telefonu?!!...voleo bi tu igru i ta podesavanja da vidim.

Sigurno je nešto jednostavno, tj. nije nikakva ozbiljna igra. Mene zapravo pre čudi ovako loš rezultat za F8U u tom segmentu. I za video mi je šest i po sati malo. Svakako, ostaje da konkretne brojke treba uzeti sa rezervom, ali rekao bih da su za poređenje ipak okej, tj. da bi baterija na F9U trebalo da traje osetno duže nego na F8U. No ostaje da vidimo.

CPU je isti i kod F9U i kod F8U, tih 1550mAh kolika je razlika u bateriji, bi trebalo da traje oko 20% duze tokom koriscenja, ali opet sve je to teorija, videcemo kako ce da se pokaze u praksi.

Nazad
Vrh Dno