Šta je novo?

Pocinje naplata GPRS na 064

Radi naravno, ali nishta bolje nego kada je svima bilo ukljucheno...Neverovatno da oni ovo naplacuju :) Ali sa druge strane, dobro je shto je teshko 'napumpati' protok :)

Vidim topic sa temom naplate GPRS-a kod 064, a nisam hteo da otvaram novi sa svojim pitanjem :D

Postoji li na 064 mrezi klasican e-mail servis? Mislim ono... imam nalog negde (kod provajdera, na nekom serveru, hotmail, mail.ru... nebitno) sa pop3 i da sve to lepo ubudzim u telefon koji ima sve funkcije najobicnijeg Outlook-a? Ima opciju send/receive, ima inbox, outbox, drafts... btw, telefon je SE t310. Ja sam uspeo da posaljem e-mail ali na malko drugaciji nacin, tj. mms sam poslao na neciji mail i on je stigao sa adresom [email protected]. Da li moze da se izkonfigurise da mi telefon radi kao Outlook :)

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Moze valjda mail.ru i sezam,proveri

KizaTheDeath je napisao(la):
Da li 064 mreza uopste pruza classic e-mail?
ne,koliko ja znam samo 063.
ali zato mail.ru,yahoo,i verovatno jos brdo servisa radi u wap-u...

sivuk je napisao(la):
ne,koliko ja znam samo 063.

Hvala. Tog odgovora sam se i pribojavao, jer nikako nisam uspevao da pokrenem e-mail. Sada sam bar sigurniji & mirniji ;) Verujem da ce se na sva zvona razglasiti kad uvedu i tu opciju :D Nadam se samo da ce ostati pri ceni - 100kb = 6 din (zajedno sa porezom :D)

sivuk je napisao(la):
ali zato mail.ru,yahoo,i verovatno jos brdo servisa radi u wap-u...

To sam probao i mogu da potvrdim da mail.ru radi u wap-u
bingo.gif

Pozdrav!
MrBigJump.gif

meni je regularni pop3/smtp mejl radio na 064 kada sam probao, pre jedno pola godine.. možda su u međuvremenu "popravili"..

radilo je svojevremeno, onda su počeli da gase jedno po jedno, i sad kada su počeli da naplaćuju radi mi samo WAP i ništa više... inače, WAP mi i najmanje treba od GPRS servisa, tako da sam to sve batalio... ;)

za mail.ru oba servera bi trebalo da su ti www.mail.ru... :D

i da dodam, www.telekom.yu i tamo su podešavanja za drugi proxy za WAP, za prepaid korisnike, kojima je prestalo da radi otkad su počeli da naplaćuju... ;)

Vrh Dno