Šta je novo?

Poceo ADSL u Nisu!

Maga je napisao(la):
Pa ne bi reko da je kod svih za te pare neograniceno. Postoji flat ali sa ogranicenjem. Nema nigde neograniceno 256/64 ispod 2100-2200 din. Ako ima - ispravite me. Voleo bih i ja da znam gde

U pravu si nigde nema flat ispod 2200 :wall:

Igvan je napisao(la):
U pravu si nigde nema flat ispod 2200 :wall:

Kako bre nema, sta pricas?:trust: Pa ti mislis da bi SBB spustio na 2000din 256k? Drze vecu cenu zbog locala samo.

Swiper je napisao(la):
Kako bre nema, sta pricas?:trust: Pa ti mislis da bi SBB spustio na 2000din 256k? Drze vecu cenu zbog locala samo.

Hm, i ti si u pravu. :wall:

ma, da, ima kod NeoBee-a i PTT-a, pishe da je flat.. ima i neki popust za prva 3 meseca kod ovih drugih pa ispadne neshto preko 1000din. samo..

ALI..
ono shto ne pishe je kako cce to da radi, odn. kakav je kvalitet infrastrukture i, shto je bitnije kad prichamo o ISP-ovima, kolika je agregacija na tom 1Mbit-nom link-u..
ako vas strpaju 50 na 1 link, bicce padova u protoku, koliko god da neko vuche ili ne vuche..
ako su fer pa napishu kolika je agregacija, za ochekivati je da to i isposhtuju ( a za sad je kod mene tako, sve fino radi, agregacija 1:30, ISP neccu da rekamiram, ali malo ih je koji istichu agregaciju u cenovniku ;) )

shto se tiche Nisha, za par dana kod istog ISP-a za firmu uvodimo na centrali Krive Livade ( valjda se tako zove :p ) flat 768/192 sa static IP-em, agregacija 1:20, pa ccu se javiti sa vestima kako radi..

pozdrav

Danas sam cuo da je kod ptt-a bez ogranicenja samo u toku trajanja promotivnog perioda, sto naravno nikome nisu rekli. To je nezvanicna informacija. A sto se tice neobee-a, citajuci postove na ovom forumu, mislim da nisu bas odusevljeni njihovim adsl-om. Znaci kod mene otpada Neobee. Tvrdim da imaju najbrzi dial-up, tj. pristup preko telefonskog modema (i sam sam bio njihov korisnik pre uvodjenja adsl-a, u kombinaciji sa speedy-jem, rastura kako radi) ali svi kukaju na njih vezano za adsl. Ako sve ovo uzmemo u obzir, odnosno ako se slazete samnom, onda nema nigde flat ispod 2200 din

Poslednja izmena:
@Maga
Ti mora, ili da si lud ili zbunjen, izaberi sta si :p !
Kako bre nema, Sezam ti je 2100 din ako placas ne vreme (inace je 2200din), imas Verat za 1700 (nema opreme), Beotel za 1800din, Neobee 1500... sve je FLAT (znas li ti sta znaci ova rec- FLAT?). Znaci, nema ogranicenja (bar ne javnog, mogu oni mozda da te nesto "seku" kod njih ali to nije sustina ove price).
Ako imas lovu, idi na Sezam pa sve na dole, sto se tice cena i ne mozes da pogresis. Neobee definitivno treba izbegavati, ako ti je bitan P2P, njega, koliko vidim iz foruma, bas seku, inace ostalo radi. Presudi sam.
Pozdrav

Maga je napisao(la):
Danas sam cuo da je kod ptt-a bez ogranicenja samo u toku trajanja promotivnog perioda, sto naravno nikome nisu rekli. To je nezvanicna informacija. A sto se tice neobee-a, citajuci postove na ovom forumu, mislim da nisu bas odusevljeni njihovim adsl-om. Znaci kod mene otpada Neobee. Tvrdim da imaju najbrzi dial-up, tj. pristup preko telefonskog modema (i sam sam bio njihov korisnik pre uvodjenja adsl-a, u kombinaciji sa speedy-jem, rastura kako radi) ali svi kukaju na njih vezano za adsl. Ako sve ovo uzmemo u obzir, odnosno ako se slazete samnom, onda nema nigde flat ispod 2200 din

Banujte ga molim Vas.

Nema sta njega iko da banuje :d

Maga je napisao(la):
Ako sve ovo uzmemo u obzir, odnosno ako se slazete samnom, onda nema nigde flat ispod 2200 din

Ne slazemo se :banana:

Ljudi on reklamira Sezam (svesno ili nesvesno), a vi kako hocete...

Neznam na osnovu cega je to tvoj mali um zakljucio. Nigde nije ni spomenut Sezam. A takvih kao ti ima doooosta koji bi sve dali da se uvuku modovima za koji poen vise. A to sto trazis da me banuju, neka samo izvole. Uvek se mogu registrovati sa novim nickom i sta onda? Ali nije resenje u tome. Kao prvo vidim da si ti neodlucan. "U pravu si", a domah zatim "i ti si u pravu". Sto znaci da nemas pojma. Ovaj forum i sluzi za to da bismo diskutovali o svemu, pa ako hoces i o tome koji je provajder najjeftijniji. Odnosno ovde smo da bismo naucili necemu neznalice i neodlucne poput tebe koji cak i neznaju sta znaci rec "BAN". Tacka. Ne zelim vise polemisati sa tobom jer mi ides na ...

Poslednja izmena:
Poceo je rat. Izazvao ga je ADSL :p
Bez teskih reci, ali mislim da su ti ljudi vise puta objasnili sta je flat i gde ga ima, pa bre, ako mozes uzimaj, dosta polemike, ako budes zadovoljan, podeli sa nama utiske.
Pozdrav

Vrh Dno