Šta je novo?

Poceo ADSL u Nisu!

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Zvali su me iz Eunet-a danas i rekli da imam teh. mogucnosti. Ukoliko se odlucim da popunim formular koji su mi poslali na mail...i onda da oni sprovedu moj zahtev (naredjenje :p ).
Jeeeee! :type:

U kom delu grada zivis Igvan!?Ja sam skoro pitao u Banker-u i samo su slegali ramenima a na sajtu im odavno pise za ADSL i stoji anketa za popunjavanje za zainteresovane i za proveru uslova!Mozda se nesto i pocne sa realizacijom do leta!
Pozdrav ,)

Kod Pravnog fakulteta, tel. centrala je valjda Medijana a broj 52*-*** i upitanju je ISDN linija.
Pobogu zasto Banker?!

Blago tebi...meni je stigao mail od beocity-ja da nemam teh mogucnosti jos uvek. Broj pocinje na 57*-*** :(

Kod njih sam vec 7 godina pa... rekod da ne menjam jer su meni dobri!Ja sam na Durlanu kod Rodica i"3 keca",isto pocinje broj na 57 ali ima ISDN liniju!
Pozdrav ,)

E bre Lomnica, mi smo komsije, ja sam nekih pola kilometara dalje blizu OS Cegar :D.
Napokon je dosao, YAHOOOOOO. Da ga je**m, obecali su novu centralu jos pre 5 meseci sa rokom od 14 dana od obavestavanja. Rok istekao odavno, meni jos broj nije promenjen, i dalje sedmica.

Nama je izmenjen prosle godine,gazdarica resila da uvede ISDN pa smo umesto 718... dobili 576... broj i sada mi bar net radi lepse a dal ce stici ADSL dok ja zavrsim fax... videcemo! :D
Pozdrav ,)

Centala Bubanj tel 56....
Sezampro prijavljuje da ima mogucnosti, a beocity da nema.
Videcemo ovih dana ko je upravu

Mail od Beocity-ja:
Obavestavamo Vas da smo od Telekoma Srbije dobili informaciju da je
izvrsena potrebna instalacija ADSL opreme u Nisu.
Znaci Nislije, KONACNO krece ADSL i kod vas!! Znaci da ce brzo i kod mene, nadam se....

Informacija za sve one koji su na centrali Sindjelic II (Gradsko polje) i brojevi im pocinju na 58*-*** trnutno nema tehnickih mogucnosti jer fale D-SLAM uredjaji.
Informacija je od ljudi koje poznajem u Telekomu i PTT-u.

Pozdrav.

P.S. Kraj grada na koji se ovo odnosi je severo zapadno od glavne autobuske stanice.

Poslednja izmena:
Lomnica_city je napisao(la):
Kod njih sam vec 7 godina pa... rekod da ne menjam jer su meni dobri!...
:zgran: :zgran: :zgran: :zgran: :zgran:

Uh bre... Ajde da si neki totalni lame i newbie, pa da razumem, ali ako se vec bavis racunarima, valjda si mogao da probas bilo kog drugog provajdera u Nisu pa onda sudi o kvalitetu Bankera. :wall: Hajde sinak, moze sti to :d

Pa sad, ja sam na 522*** i imam ISDN na 512*** Jovana Ristica ulica , kod Pravnog fax-a. Da ne jurim po sajtovima, da li nude istu cenu i pakete kao i u Beogradu??

Nesto za razmisljanje: od pre par nedelja na SBB-u u Nisu moze da se uzme flatLihgt isto kao u BG za 1000din.Izgleda da je bilo malo insajderskih informacija.... :-devil-:

Barem i kod nas da dodje neki vid konkurencije :banana:

Pozdrav!

Kad li će kod mene u Panteleju, ja sam na digitalnoj počinje sa cifrom 2, moraću da se prijavim kod lokalnog provajdera.

Poslednja izmena:
nezvanicno kako sam cuo ove centrale imaju instaliranu opremu: Komren, Ledena stena, Krive livade, Sinđelić i Centar...ostalo u drugoj turi :(

pivce je napisao(la):
nezvanicno kako sam cuo ove centrale imaju instaliranu opremu: Komren, Ledena stena, Krive livade, Sinđelić i Centar...ostalo u drugoj turi :(

Informacija (nezvanicna) od ljudi iz telekoma i PTT-a u Nisu, samo centar,
sindjelic I i krive livade za sada. Ostalo u drugoj turi :-(

Fale D-SLAM ploce!!!????

Poslednja izmena:
ja sam na Ledenoj steni i stigo mi je mail od sezampro-a da ispunjavam tehnicke mogucnostil. Broj je 563***

Jos bolje, ja sam na sindjelicu, ali i dalje nisam siguran oko uslova.

a kad ce ta "druga tura" to ni sam Bog otac ne zna pored njih :(

TER3A a sto su toliko losi!?Kad sam poceo da koristim internet nije bio neki izbor a posto sa njima nemam problema,uvek me obaveste unapred o mogucim problemima,imam kao student onaj"duzi sat"a kad kupim 100h dobijem jos 100 dzabe to meni sve bas odgovara!
Pozdrav ,)

Lomnica_city je napisao(la):
...imam kao student onaj"duzi sat"a kad kupim 100h dobijem jos 100 dzabe to meni sve bas odgovara!

upravo u ovom grmu lezi taj zeka :)

Cuveni Bankerovi "popusti" :-devil-:

Pozdrav!

i da pitam:
znam da je offtopic ali ovde ce najvise ljudi videti moju poruku:

:wave: Da li zele Nishki clanovi Bench-a da se skupimo, vidimo, popijemo sta vec?:wave:
Znachi prvi Niski skup, recimo sad preko vikenda???

aj poruke na pm!

Upravo mi javlja komsija, 20 metra od mene, dobija ADSL kod sezama za 7 dana, da im stignu ruteri iz Beograda. Broj na 21*-***. Prokleti Telekom, sad kad im ga skresem u jedan mail, videce svog Boga :wall:. Jedina ulica u naselju sa starim brojevima mora biti moja :wall:

Ja sam na kraju bulevara i dobio sam od Neobee-a da imam mogucnosti da uvedem i da se prijavim ako hocu..

Ovaj vikend ne mogu,ceka me devojcica da sa njom skitam,popijem,poj... pa moram kuci ali mogli bi neki put!Ajd ko ima ovde iz Nisa da je ribolovac pa da se skupimo i na pecanje a oni koji nisu ribolovci ce da spremaju rostilj dok mi pecamo,samo da se prolepsa vreme! :D
Neznam sta sa tim"popustima",nije to uopste lose!Moja devojka na primer plati mnooogo vise kod njenog provajdera za to vreme koje ja dobijem za mnogo manje pare a nisam stvarno imao nekih problema kod njih!
Jel moze sa centrale koja ima 576-... broja da se koristi ADSL?Mislim da zbog ISDN-a taj broj nema nikakve prepreke tehnicke prirode ali opet da pitam vas,da znam dal da ubedim gazdaricu da potpise pa da uvedemo!?
Pozdrav ,)

Kazete Centar ima mogucnost... heheheh hvala bogu da sam na 20 m od glavne poste tako da pretpostvaljam da ce doci i do mene ..... (kad vec sbb nije hteo).. Samo jos da se oglase ljudi sa ptt.yu.. Prijavio sam se za adsl jos decembra ali do sada nisam dobio ni mail ni poziv da li ispunjavam uslove dok su moji drugari od drugih provajdera dobili pozitivan odgovor :mad:

I ja cekam PTT, svi drugi su me zvali slali mi mail-ove itd... a oni izgleda spavaju.

Stigo odgovor PTT-a...... MOZE ..... hahahahahaaaaaaaaa :guitar:

Potpisao sam ugovor danas sa PTT-om. Kazu da oprema stize u ponedeljak ili utorak, a verovatno cu do kraja sledece nedelje imati signal... :)

Obzirom na neka predvidjanja da ADSL u Nisu nece pre jeseni, ovo su stvarno lepe vesti. Svim nislijama puno srece (i GB ;)) od mene!
cheers

Nazad
Vrh Dno