Kiza the Death
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.07.2001
- Poena
- 619
Od sinoc, "large" ikone na desktop-u i gde god su "large" u WinExploreru i sl. su totalno pobrljavile. Nisu sve ikone pobrljavile... samo neke. Neke sam uspeo da povratim menjajuci im putanju i stavljajuci alternativnu ikonu, a neke apsolutno nisam mogao. Sad ne znam koliko bi bilo od pomoci, ali evo - sinoc sam surfovao i u jednom momentu mi se pojavio Ilegal Operation (nesto u vezi IExplorer-a je pisalo). Kad sam odradio "close", na moje cudjenje, nisu mi se zatvorili prozori IExplorer-a. Tek kada sam zavrsio sa surfom i dosao do desktop-a, imao sam da vidim to sto sam video. Nije pomoglo ni naknadno setup-ovanje Win-a (98-ica, inace). U sustini, ceo sistem sada radi potpuno normalno, jedino sto su te ikone... brljave, a to me prilicno izludjuje. AVP monitor mi je ukljucen i update-ovan do 30. 7. medjutim, nije reagovao na desavanja.
Evo i slicice desktop-a sa nekoliko "bolesnih" ikonica.
Da li se neko susretao sa slicnim problemima? Verujem da je opis bio pomalo konfuzan, ali ako je nesto bilo nejasno - tu sam da dodam 🙂
Unapred zahvaljujem na eventualnoj pomoci.
Pozdrav! 😉
P.S. Nisam imao predstavu gde da strpam ovaj thread, pa sam se odlucio ovde 😀
Evo i slicice desktop-a sa nekoliko "bolesnih" ikonica.
Da li se neko susretao sa slicnim problemima? Verujem da je opis bio pomalo konfuzan, ali ako je nesto bilo nejasno - tu sam da dodam 🙂
Unapred zahvaljujem na eventualnoj pomoci.
Pozdrav! 😉
P.S. Nisam imao predstavu gde da strpam ovaj thread, pa sam se odlucio ovde 😀