Šta je novo?

Poželimo sreću userima nikolas61 i Perica_barii

Da se vratimo na temu, kao što rekoh gledaću da vam do ponedeljka uradim ceo izveštaj. A do tad evo nešto zanimljio (verujem da vas je to najviše i interesovalo) :)

P1040232.JPG

Poslednja izmena:
Pa neka me neko ubedi sad da je ATI bolji od Nvidije:D

Da se vratimo na temu, kao što rekoh gledaću da vam do ponedeljka uradim ceo izveštaj. A do tad evo nešto zanimljio (verujem da vas je to najviše i interesovalo) :)

P1040232.JPG

Jao kakva lepa nVidia:D
E za ovo vredi ici,hebo i overclock:D
Sledece godine ovo ne propustam nema sanse!:D

Poslednja izmena:
Slazem se sa Prostreet-om, mora da je budzet za hostese bio tanak pa su se zadovoljili ovim devojkama. :p
Salu na stranu, cestitke na osvojenom mestu, vazno je da ste u gornjoj polovini, pri samom vrhu! ,)

Bilo je tesno, stotinke su odlucivale,Spi 8M bili smo peti,sto se tice 3Dmark 06 dobro cetvrto mesto i na kraju 3DMark2006 HDR/SM3 sesto mesto.Znaci ukupno sesto mesto i to je ukupno najbolji plasman Srbije na ovakvim takmicenjima.Mislim da smo propustili priliku i za jos bolji plasman,jer nije bilo dovoljno vremena za rezove. Ostavili smo iza sebe velike takmicare.;)

:wave:

^znaci stigli ste, pa dobrodosli:)
Pola sekunde je falilo da budete cetvrti, kakav smor:S:

Poslednja izmena:
@ Prostreet and A M G - na netu možete da nadjete slike i boljih, jel da:p

Šta im fali, dobre su kao nVidia...mada nVidia mi je dosta jedna...:D

e da ste mi vi živi i zdravi, ove Čehinjice su još i kapitalci. Da malo prošetate Češkom, tek biste videli kakav je raj naša Srbija... tamo je stvarno tuga šta sve može da se vidi :d

P.S. Čestitam na rezultatima, lepo je pokazati svetu šta ume ova mala Srbija :)

e da ste mi vi živi i zdravi, ove Čehinjice su još i kapitalci. Da malo prošetate Češkom, tek biste videli kakav je raj naša Srbija... tamo je stvarno tuga šta sve može da se vidi :d

P.S. Čestitam na rezultatima, lepo je pokazati svetu šta ume ova mala Srbija :)

U pravu si. :S:

Prilozi

• P1040165.JPG
    P1040165.JPG
    322.8 KB · Pregleda: 133
Nazad
Vrh Dno