Šta je novo?

Poželimo sreću userima nikolas61 i Perica_barii

Space

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
440
Evropsko overklok takmičenje koje se organizuje od strane GIGABYTE-a biće održano u Pragu 17.4 ove godine. SXT pod pokroviteljstvom Benchmark-a odlazi na pomenuto takmičnje gde će predstavljati Srbiju, nadamo se u najboljem svetlu. Isto tako želje su nam da nas "pogode" što bolji primerci, i da se što bolje plasiramo. Ovom prilikom zahvalio bih se kolegama iz TS-a na ustuljenim rezervnim sondama, hvala momci :wave:

Budite uz nas, a ja ću pokušati da vas što ažurnije obavestim kako teče cela priča :)

Poslednja izmena:
de bre njih dvojicu poslaste, bolje da smo fantomx i ja ishli, razglavili bismo im komponente kako valja :p shalim se, sretno momchad, pokazite im shta znate!

Puno sreće majstori...

Sve najbolje ljudi i slikajte neke Čehinjice :)

SrEcNo! I odvalite ih :type:
a mozete i Cehinjice :smoke:

^da da, pa da ih odvale kada doju kuci, njihove "cehinjice":D
Srecan vam put i lepo se provedite:) rezultati su manje bitni ali ipak se potrudite:)
Nikola nemoj da se unervozis tamo;) mnogo si smesan kad pocnes da gubis zivce he he:D

Poslednja izmena:
A kako ce to da izgleda, izvlache procesore i memorije iz sheshira pa ko pogodi bolji primerak ? :d:d:d:d

I just want to tell you both good luck. We’re all counting on you!

Leslie Nielsen - Airplane :)

Srećno, pokažite Srpski OC potencijal.

Kako da ubacim custom smiley?

Poslednja izmena:
Ne treba njima srecha, nego vishe leda ;)
momci polomite im noge!

Samo da javim da smo stigli, smeštaj je odličan, Nikolas i Perica su u jednoj sobi, ja sam dobio zasebnu sobu i mogu vam reći sve se plaća, deru ovi česi ko ludi :) hehehe.
Sutra sve počinje oko 8.30h, pa ću vas obeveštavati o ishodima koji slede :)

srecno momci sve najbolje i da ih sve razbijete.
drzimo vam palceve.
:wave:
p. s. ne zaboravite cehinjice. :p

Poslednja izmena:
Nasi imaju drugo vreme u 8M za sad:)

Poslednja izmena:
^Malo vam fali da budete treci, dali ima vremena da se poprave rezultati?

Sve završeno, šesti smo, sa obzirom ko je iza nas, mislim da treba da budemo zadovoljni.... Ceo izveštaj kroz dva tri dana...

ladno ste momku obrisali post... ne verujem
znachi ako neko kazhe neshto shto "vama" ne odgovara ili se protivi "vashem" mishljenju to se odmah brishe?
tako ste i useru Placebo obrisali post bez ikakve naznake, obaveshtenja i sl. i bukvalno choveka oterali sa foruma.
a ono "vama" se odnosi na admine, modere koji rade gore navedeno...

on topic: nismo prvi ali smo pokazali zube, BRAVO MOMCI!

Ako znaš šta je pisao onda ti je jasno da je bio off, zašto se pojavljivati u temi i spamovati, sa stavom "ovo mi sve smešno", zar se u temama koje te ne interesuju ne traba pojavljivati, a ako se pojaviš sa stavom "ovo mi smešno, tj. ovo me interesuje" zar to nije spam?

Sorry za offtopic, nisam imao losu nameru, svaka cast na uspehu! Samo nisam znao da postoji i takvo takmicenje :)

Nazad
Vrh Dno