Šta je novo?

početnički problemi

dimo

Čuven
Učlanjen(a)
24.03.2004
Poena
601
kakva je razlika između domena i workgroup, koja je prednost jednog ili drugog načina kreiranja mrežnog okruženja

ajde ajde, zar ne zelite, ili ne znate da pomognete devojci?

:)

Ako si na workgroup sam si gazda svoje masine ako si na domenu domen administrator ima pristup tvojoj masini sa visim privilegijama od tebe. Za domen mrezu ti treba server a za workgroup samo switch kabal i mrezna

tiki je napisao(la):
Ako si na workgroup sam si gazda svoje masine ako si na domenu domen administrator ima pristup tvojoj masini sa visim privilegijama od tebe. Za domen mrezu ti treba server a za workgroup samo switch kabal i mrezna
da te razocaram:i za domen ti treba switch kabal i mrezna :)
a ako si likalni admin svoje masin eti mozes domenskog admina izbaciti iz lokalnih administratora pa vise nece da "ima pristup tvojoj masini sa visim privilegijama od tebe"

dimo je napisao(la):
kakva je razlika između domena i workgroup, koja je prednost jednog ili drugog načina kreiranja mrežnog okruženja

ako je devojka :) i ako treba pomoc imam ja nesto do literature na srpskom koja bi mozda mogla da pomogne pa neka ostavi neki mail

hvala na pomoći, literturu imam, uglavnom je sve o domenima

onda ostaje da citas
ovde, kao sto vidis , odgovori vrlo cesto nemaju bas nikakve veze sa temom....sto zna da koristi...nekom.... ali nije bitno - vazno je da se odgovara i skupljaju postovi
:banana:

Poslednja izmena:
Vrh Dno