Šta je novo?

Plutos Computers?

• Začetnik teme Začetnik teme Markic
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Markic

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2013
Poena
555
Moja oprema  
Laptop
Macbook Pro M4 Pro, HP Pavilion 17
Mobilni telefon
Google Pixel 8 Pro
Pametni uređaji
Galaxy Watch 4 Classic
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Zanima me jel kupovao neko nešto skorije u Plutosu? Vidim da imaju dosta dobre cene, pa me zanima kakvi su kao shop? Jel to sve čisto po pitanju garancije, računa? Ili je neka siva zona?

Legit su, godinama su na istom mestu. Uzimao sam tu prvi put tipa pre 10-12 godina, poslednji put pre godinu-dve.
Sve čisto oko računa isto. Samo kao i većina, pozovi ili mail-uj šta hoćeš, pa će biti popodne ili naredni dan.

Super, hvala na informacijama 😀

Potvrđujem šta je dzonihsv rekao, nikakav problem s njima godinama.

Takođe da potvrdim kolega, uzimao sam kod njih godinama i odlični su, tipa AMD 5970, logitech Z200 koji rade već 11 godina 😀

Pre par dana uzeo hraficku kod njih... Jedino sto nije klasicna prodavnica, udjes pa gledas police i to... Vec je tipa stana sa par kancelarija ali sve dobijas od papira, zvanicno trguju od uvoznika...

Cak sam onako kroz salu pitao dal ne rade bez racuna, samo su me pogledali i rekli ne ne...

• Like
Reagovanja: uji
Kao što i ostali kažu prema Google recenzijama, isto ću i ja potvrditi, a to je da ne očekuju lični dolazak pa se prosto i iznenade kad neko izrazi želju za to. Međutim, pošto ne pokrivaju dostavu do 25000 dinara, logika stvari je da to jeste ok i sve može da se dogovori putem telefona. U smislu je l' imaju na stanju, kad će stići, oko koliko da dođem po to što sam naručio i platim.

Isto potvrdjujem. Totalno korektni. Kupio sam 2 graficke kod njih sve brzo zavrseno.

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno