Šta je novo?

Plug ins za SOUND FORGE 7.0

vladat1

- CoH -
Učlanjen(a)
26.11.2004
Poena
1,175
Moja oprema  
CPU & Cooler
NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
GPU
GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
Zvuk
S.M.L.S 8A
PSU
Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
Kućište
HAF 912 PLUS
Miš & tastatura
Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
Ostale periferije
Blue Snowball Ice
Pristup internetu
  1. Optički internet
Zanima me gde mogu da skinem neke plug ins, za sound forege 7.0. Konkretno me zanimaju oni za ucitavanje video zapisa sa tonom. Probao sam na njihovom sajtu ali nisam uspeo da skinem! :smoke:

A jesi li probao da koristis Vegas (isto od Sony-ja)! On vrlo lepo radi sa video materijalom, a uz to mozes i zvuk da obradjujes!

Nisam ali probacu. Mada posto vec imam Sound Forge 7 mislio sam samo da ugradim taj plug ins.

sony vegas ti sluzi za to, mislim da je 5.0 poslednja verzija. trebalo bi da ti daje opciju edit in forge 7.0, bez dodatnih plugins

trebalo bi da ti daje opciju edit in forge 7.0, bez dodatnih plugins

Ovo radi sigurno i to veoma dobro! Izvezes audio u S.F. obradis i vratis u Vegas cas posla ;)

Moze li Vegas 4.0 da radi sa divx zapisom uopste, jer meni stalno prijavljuje neku gresku oko codeca ka pokusam nesto da otvorim

Kodeksi

ZLI je napisao(la):
Moze li Vegas 4.0 da radi sa divx zapisom uopste, jer meni stalno prijavljuje neku gresku oko codeca ka pokusam nesto da otvorim
Meni danas stize Vegas 5. Tako da cu da probam. A sto se kodeksa tice moj savet je da reinstaliras sve kodekse i da instaliras 3 osnovna ac3, XviD, DivX 5.11 ili 5.22
:type:

...a možeš ubaciti i kodeks časti, eventualno heuriklitovu zakletvu, neće da bude tesno :)

Cekaj, koliko ja znam Vegas ne radi ni sa jednim kodekom? Bar meni... Posto mi je relativno spora masina (1,1 GHz, 256 MB DDR) svakako mi se vise isplati da dekompresujem svaki video pre nego sto ga obradjujem...

Mene zanima

PyC je napisao(la):
...a možeš ubaciti i kodeks časti, eventualno heuriklitovu zakletvu, neće da bude tesno :)

Poštovani kolega,molim te, koje ti osnovne kodekse koristiš pri instalaciji.
:smoke: ,)

Sad bez zezanja, ta tri kodeka i ja instaliram svaki put posle nove instalacije windows-a, tako da s te strane je OK, ali treba razlikovati kodek od kodeksa, to su dve razlicite stvari.

Pozdrav!

A jel moze da se sa necim iscisti sum koji najstaje kad radim capture sa VHS-a?
Zvuk ostaje cist ali se u pozadini cuje neko konstatno sustanje koje ne znam odakle potice(kabl,video)

Ja koristim Waves X-Noise za te stvari mada je rasprostranjeniji Sonic Foundry-jev (Sony-jev) plug-in Noise Reduction. U sustini rade na slicnom principu uzimanja uzorka.

Vrh Dno