Šta je novo?

Ploca za phenom II

sp@le

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2004
Poena
619
Pojma nemam sta da gledam od mb, svaka pomoc je dobrodosla.

poshto je ovo ama bash ista tema kao i od pre 10 minuta, evo kopi pejst mog posta odatle:

Jok GigaByte. ja sam proshetao sve moguce 790FX ploche, i GigaByte se pokazao kao najgori. em zbog glicheva, em shto mi je sprzio skoro sve osim samog Phenom-a.

najiskrenija preporuka ti je da uzmesh oslabljenu verziju moje ploche (iz potpisa), a to bi bila:

DFI LANParty DK 790FX-M2RS

sad je negde malo ispod 100 evra, a pritom uz novije isporuke, dobijash i Transpiper (genijalni hladnjak izmishljen od strane DFI-ja za izbacivanje toplote iz celog kucishta)

razlika izmedju UT i DK verzije za 790FX chipet na lanparty-ju je shto DK nema firewire, poseban audio modul, i par sitnih stvarchica u bios-u.

a sam DFI je od strane interneta proglashen kao najsigurniji za Phenom 790FX chipset.

poshto je ovo ama bash ista tema kao i od pre 10 minuta, evo kopi pejst mog posta odatle:

Jok GigaByte. ja sam proshetao sve moguce 790FX ploche, i GigaByte se pokazao kao najgori. em zbog glicheva, em shto mi je sprzio skoro sve osim samog Phenom-a.

najiskrenija preporuka ti je da uzmesh oslabljenu verziju moje ploche (iz potpisa), a to bi bila:

DFI LANParty DK 790FX-M2RS

sad je negde malo ispod 100 evra, a pritom uz novije isporuke, dobijash i Transpiper (genijalni hladnjak izmishljen od strane DFI-ja za izbacivanje toplote iz celog kucishta)

razlika izmedju UT i DK verzije za 790FX chipet na lanparty-ju je shto DK nema firewire, poseban audio modul, i par sitnih stvarchica u bios-u.

a sam DFI je od strane interneta proglashen kao najsigurniji za Phenom 790FX chipset.

A šta je sa MSI DK790GX Platinum koja je testirana na ovom site-u?
Čini mi se sasvim OK ploča (mada se ovde priča usmerila ka 790FX čipsetu).
Da ne otvaram temu - koja je najbolja ploča za Phenom II X4 940 BE a 790GX/SB750 čipset?
DFI LanParty DK 790GX-M2RS DARK?!

Poslednja izmena:
Jel to ovo ?

news_computex2008_amd790gxmobos-03a_full.png

A sta kazes na ovaj junior

DFILPJR790GX-M2RS.jpg

Neko probao ovo?
JW-RX780X-AM2+(SC)
Vidim u jednoj firmi na cenovniku, deluje pristojno, nisam neki hard core OC-er, ali me baš zaintrigirala!

Poslednja izmena:
ovo na njoj je Phenom II 940.mali mu je,mislim mnozilac

Prilozi

• IMG_1534.jpg
    IMG_1534.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 49
  • IMG_1547.jpg
    IMG_1547.jpg
    64.3 KB · Pregleda: 65
  • IMG_1541.jpg
    IMG_1541.jpg
    79.4 KB · Pregleda: 78