Šta je novo?

Ploca za intel d920 - preporuka?

Spotter

Čuven
Učlanjen(a)
30.01.2002
Poena
619
Koju kvalitetniju plocu savetujete za d920?
Hvala

Poslednja izmena:
Spotter je napisao(la):
okay, ali sta znaci "jos malo"? Nekoliko nedelja ili meseci?
Pitanje je hoce li covek da menja preslera ili ne,ako hoce moze da ceka plocu koja ce da podrzava conroe i jedan-dva-tri meseca(sto bi kod nas u prodaji bilo za dva-tri-cetri meseca)!E sad da li ces da cekas,ako ne da znam sta di tupim ovde?

Poslednja izmena:
necu cekati toliko, nema smisla.. uvek se nesto moze cekati
Znaci, ploca za presler..

@proday, ta GA mi je nesto prenabudzena.. da sam neki gamer pa ajd ;)

Poslednja izmena:
spotter: trazio si kvalitet druze i ja sam ti preporucio. Ukoliko ti je puno para mozes razmisliti i o P5wd2 ili ld2. Inace nisi napisao cime se planiras zanimati sa tom konfiguracijom, da li planiras neki overklok...

Spacemaster je napisao(la):
Pa zavisi da li te intersuje kvalitet ili lepota,24bitni zvuk,najbolje hladjenje vitalnih kompnenti,i pre svega neprocenjiva stabilnos pri overclocku(a,ne moze da se kaze da je ruzna).Mislim od ove ploce nema brat bolje,a ti vidi sta ces.Pozzz:wave:
Kako ti ne smeta zvuk onih malih zujalica od ventilatora? Koliko sam čula, meni bi bilo nepodnošljivo.

P.S. Ja sam za varijantu - ploča bez aktivnog hladjenja (neki Asus) + neki tih kuler. Kod mene P5WD2-P i Zalman 7700Cu, na min obrataja, odrađuju posao.

Ma onaj Gigabyte je katastrofa nepraktično rešenje. Čemu sve to, nije mi jasno, očigledno više ne znaju šta da izmisle. Heat pipe varijanta je extra elegantno i efikasno rešenje a ovo su gluposti.

Kuleri nisu nista glasniji od boks(dosta su tisi)kulera.975X ploce koje su u prodaji kod nas nemaju heat pipe resenje(a za intel trenutno 975X je najbolje resenje).Ova ploca,ima dosad najbogatiji,paket,a o kvalitetu izrade da ne pricam.

Poslednja izmena od urednika:
Ja makar nisam rekla da je ploča ružna, loša, da nema opremu i slično. Samo sam konstatovala da je bučna, a ako je tebi teško da to priznaš zbog velkog keša koji si za nju dao, to je već tvoj problem. Tebi buka ne smeta i tačka - a samo sam te to i pitala: kako ti ne smeta?

A i prica oko toga sta je sve u paketu... Ja sam uz plocu dobila i TV/FM i WiFi karticu i daljinski, i gomilu gluposti - sigurno sve zajedno mnogo vise nego sto se dobija uz tu Gigabajtovu plocu - koja je generalno isto mnogo dobra ploca (sem zujalica ;) )

Poslednja izmena od urednika:
Je..ote nisam mislio nista lose,sto si przenica.Covek je trazio najbolju plocu za doticni procesor,a ti mu preporucujes svoju.Da je losa ne bi ja kupio dve.SoSo sto si bre toliko aroganta,nisam mislio da te uvredim!

Zaista, pri sledecem upgrade-u jednako vazan kriterijum performansama trebalo bi da bude- tisina. Gomila ventilatora stvarno zna da razara nervni sistem... Moj veteran se cuje maltene iz druge sobe :d

Uzmi P5P800SE i vozi DDR400 i AGP kartu i to sve za 70e i zavrsi poso

Vrh Dno