Šta je novo?

ploca za i7

orange47

Slavan
Učlanjen(a)
25.12.2007
Poena
455
koju plocu preporucujete za i7 procesore? (LGA 1366)

Poslednja izmena:
ma okej za to nego generalno za sta..za igranje za ozbiljan rad... cene su od 160-400e ..

svaka roba svog kupca i prema nameni naravno... neke imaju usb 3.0 a nekoga to ne interesuje u zhivotu.. neke imaju crossfire a neke i crossfire i sli...ima tu mnogo detalja...

moj predlog je gigabyte ud5 kao najbolji odnos cena/performanse... naravno dzabe ti 920 ako se ne drzi svaki dan na 4ghz...

Mislio sam da ona nema 2x16pcie. Onda nju, i za 160e, vredi. Mada, po cenama sa it sveta ima je za manje. On cesto daje netacne informacije, ali u emmi-ju je oko 150e, ima i na sajtu

Ima 2x 16pcie samo ima 4 slota za RAM a ne 6 ali to opet nema veze jer postoji triple channel..

Cene su danas izuzetno relativna stvar i sve dok ne dodje momenat da izvadish kesh iz novchanika, zapravo se i ne zna koliko shta koshta...

Idealna kupovina je bila za oko 18k EVGA ploca u Bench shop-u pre par meseci.. LE verzija ako se dobro secjam...

^^Da, znao sam za to. Jedino sto sam cuo da racunaju 104 euro, ali ovako...najbolje bi bilo u dinarima da stavljaju cene, pokusali su to jednom na itsvetu, ali nije islo.

Nazad
Vrh Dno