Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ma okej za to nego generalno za sta..za igranje za ozbiljan rad... cene su od 160-400e ..
svaka roba svog kupca i prema nameni naravno... neke imaju usb 3.0 a nekoga to ne interesuje u zhivotu.. neke imaju crossfire a neke i crossfire i sli...ima tu mnogo detalja...
moj predlog je gigabyte ud5 kao najbolji odnos cena/performanse... naravno dzabe ti 920 ako se ne drzi svaki dan na 4ghz...
Mislio sam da ona nema 2x16pcie. Onda nju, i za 160e, vredi. Mada, po cenama sa it sveta ima je za manje. On cesto daje netacne informacije, ali u emmi-ju je oko 150e, ima i na sajtu
Fora je shto oni na sajtu racunaju zhiralni euro, koji ti je sada oko 108.5 din
Tako da uvek izadje oko 10-20% jeftinije na it svetu nego u radnji kad gledas u eurima.
Zato sve cifre mnozhish sa zhiralnim eurom i onda podelis sa ovim na ulici i to ti je to
^^Da, znao sam za to. Jedino sto sam cuo da racunaju 104 euro, ali ovako...najbolje bi bilo u dinarima da stavljaju cene, pokusali su to jednom na itsvetu, ali nije islo.