Šta je novo?

Ploca za e2140 oc

• Začetnik teme Začetnik teme asader
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

asader

Slavan
Učlanjen(a)
22.12.2007
Poena
304
Molio bih sve koji posjeduju ovaj procesor a kloknuli su ga da mi preporuce plocu za njega. ja imam ga-945Pl-s3p i na njoj nece preko 1.8 mh sto je smijesno malo tako da trazim novu plocu do 80-ak eura hvala svima koji odvoje vrijeme poz.

Pogledaj moju konfiguraciju iz potpisa...

GA P35DS3L, je najjeftinija, a ako imas para, mozes i R, ili P umesto L. Za taj cpu, L je dovoljno.

uzeo sam p35-ds3l za 95 eura ****ga toliko je u c.g sutra sastavljam pa cemo vidit moze li se kolko dici na nju mada sumnjam da mi je procesor nesto lud jer kad sam uzimao tad sam izabrao 945pl-s3p jer mi kum na nju drzi isti na 2.7 sa default naponima

ABIT (~90€) ili BIOSTAR (~75€) P35 su po meni najbolje za te pare.

varijanta

Pa ako bas ni naj toj ploci nece 2140 da se OC, promeni brate i cpu, dodaj 5-10e, i uzmi 2160 ili jos bolje 2180.

biostar

u slicnoj sam gabuli !nakon visednevnog jahanja po forumima definitno sam odustao od svake amd kombinacije, iako bla bla bla...Nakon rodjenja deteta ostao sam na lou badzet gejmer kombinaciji.zagrejan sam za nekakav 2xxx intelov proc i nekakvu biostar mb a nesto sam citao da na p35 biostar plocama zezaju pci slotovi.

Ma ne mjenjam nista evo na p35 radi na 8x350 mem.sa 667 apacerova na 840 na 2.5 mnoziocu default naponi za sve osim memoriju podigao za 0.1. po core t. i everestu u idle je temp 36-35 a u fulu 66-66 vrti orthos vec 2h na sress cpu priority 9 bez greske

isravka sad sam smanjio vcore voltazu sa defaultnih 3.25 na 3.18 cpu-z pokazuje 2.98 a sve ostalo ostavio kao u predhodnom postu i u full je 62 max vrti se ortos upravo na blend modu ventilator na 1400 rpm se ne cuje cime jos memoriju da testiram?

Nazad
Vrh Dno