Šta je novo?

Ploca za Core 2 Duo. overclocking...

• Začetnik teme Začetnik teme Bane87
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bolje juri Biostar 965PT!

Bolje juri Biostar 965PT!

Da si bolje prochitao video bi da chovek trazi sa 2 PCI-E slota odnosno sli plochu....
:wave:

@ Bane87
Ja nikad nisam chuo za tog proizvodjacha....
Pogledaj ti neke ASUS ploche, jeste da su skuplje ali znash sha si dobio....

Poslednja izmena:
Pa, da li ce mi trebati jos jedan Pci-e slot u buducnosti??? Nemam nameru da kupujem jos jednu graficku naravno, mislio sam na zvucnu ili TV... al ajd, nije neophodno. Procitao sam da ploca koju sam JA naveo NEMA overclocking opcije...

Kolko para kosta ta Biostar?

Zvucna i TV karta idu u pci a ne u pci-e slot (ima onih koje idu u pci-e od 1x - ali sigurno ti ne treba 2xPCI od 16x) Eto imas ASUS P5B i Gigabyte ds3 za oko 100e - nesto jace.

biostar je extra za mele pare ja moju naterao na 490za fsb mislim da je to ok oc

Ja sam intuitivno znao da mu ne treba taj drugi PCIe :d :d!

E da pitam i ovde posto se vec tice OC-a....koji kuler mi preporucujete za ozbiljnije klokovanje E4300 na tom Biostaru?

Sta podrazumeva "ozbiljan OC"???
Ja imam isti procesor, pa me zanima do kojih granica u OC-u se ide sa standarnim kulerom, a kada vec treba neki bolji???

BTW, ja sada kupujem ASUS P5B-E PLUS plocu koje je ono kao dobra za OC!!

Pozdrav!!!

Sta podrazumeva "ozbiljan OC"???
Ja imam isti procesor, pa me zanima do kojih granica u OC-u se ide sa standarnim kulerom, a kada vec treba neki bolji???

BTW, ja sada kupujem ASUS P5B-E PLUS plocu koje je ono kao dobra za OC!!

Pozdrav!!!

Pa sve od 3.0ghz pa na vise sa E4300.

Da ne bih pochinjao novu temu.

Shta znate(pored malo onoga shto ima na netu) o ovoj plochi Gigabyte GA-8I965P-DS3P 2.0 ?

a plocha sa ovom oznakom NE POSTOJI na zvanichnom sajtu GIGABAYTE-a.Postoji 8I965P-DS3P 3.3

Deluje mi kao odlichna kupovina.

postojala je dok nisu izbacili noviju reviziju, tj. 3.3 koja se razlikuje od 2.0 samo po tome sto ima u startu podrzan FSB1333 dok ova starija ima FSB1066 i Core 2 Extreme Quad Core procesore, ako me secanje dobro sluzi...

Poslednja izmena:
imao sam jednu ecs plocu(nforce2ultra) i kad sam podigao fsb za 40-ak mhz bez ikakvih dizanja napona ploca je jednostavno crkla, pokusao sam sve da je vratim u zivot, ali nista, otisao cip-set 😡
neznam kako sad stoje sa kvalitetom, ali ecs su inace budzet ploce
moja preporuka je da zaobidjes ecs ako planiras overclock 😉

pogledaj link sto je postavio clan sto je postavio temu!!!!!!!!!!!! :smash:
http://www.itsvet.com/proizvod/ecs-p965t-a/comp_comp_mboard/277/502
A ti pogledaj shta je GIGAFAN pitao: :smash: :trust:
Da ne bih pochinjao novu temu.

Shta znate(pored malo onoga shto ima na netu) o ovoj plochi Gigabyte GA-8I965P-DS3P 2.0 ?

a plocha sa ovom oznakom NE POSTOJI na zvanichnom sajtu GIGABAYTE-a.Postoji 8I965P-DS3P 3.3

Deluje mi kao odlichna kupovina.

Nazad
Vrh Dno