Šta je novo?

ploca za barton 2600+

kosovic

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
601
molio bih za preporuke m.ploce za amd barton 2600+ posto su mi neki lokalni prodavci preporucivali asus A7N8X ali na ovde sam procitao da stvara dosta problema,mozda MSI K7N2 Delta-L nForce2 400MHz ili mi preporucite neku u toj klasi tj. slicne cene.....

kosovic je napisao(la):
molio bih za preporuke m.ploce za amd barton 2600+ posto su mi neki lokalni prodavci preporucivali asus A7N8X ali na ovde sam procitao da stvara dosta problema,mozda MSI K7N2 Delta-L nForce2 400MHz ili mi preporucite neku u toj klasi tj. slicne cene.....

dodaj jos malo para i kupi jednu od ove dve ploce ABIT ili EPOX

moze i matsonic 8167 ako hoces nesto najjeftinije , radi bez probema

Kad vec dajes pare za bartona dodaj jos koji €, pa uzmi ili NF7 ili RDA+, a ako je bas problem za pare onda uzmi bartona 2500+...

Abit NF7.Sa sadasnjom cenom to je odlicna kupovina.

Trenutno najbolja kupovina je Mercury - Epox 8RDAI NForce2. Ploca je samo Mercury pakovanje, ali original Epox 8RDAI. Naravno dual channel. Za ulozeni novac (55) pruza najvise od svih NForce2 modela na nasem trzistu.
poz

U svakom slucaju ne MSI K7N2 Delta-L nForce2 400MHz , ASUS A7N8X-X
i naravno Shitsonic MS-8167 !

Poslednja izmena:
dj13 je napisao(la):
Trenutno najbolja kupovina je Mercury - Epox 8RDAI NForce2. Ploca je samo Mercury pakovanje, ali original Epox 8RDAI. Naravno dual channel. Za ulozeni novac (55) pruza najvise od svih NForce2 modela na nasem trzistu.
poz
Ako ce masina da radi na defaultu onda mozda i jeste, ali preko toga... :D
Prelistaj malo po forumu koliko je taj original EpoX zaista originalan :d

Crni je napisao(la):
Ako ce masina da radi na defaultu onda mozda i jeste, ali preko toga... :D
Prelistaj malo po forumu koliko je taj original EpoX zaista originalan :d
:smash:
mogao bi i ti malo da prelistas npr.
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=38389
ako ti ovo lici na default onda stvarno :laugh: :wall:

Inace u pitanju je EPOX 8rda3i rev2.1 (Mercury KNU400L)

Prilozi

• epox.jpg
    epox.jpg
    29.4 KB · Pregleda: 98
  • mercury.jpg
    mercury.jpg
    46.2 KB · Pregleda: 97
pidzi je napisao(la):
:smash:
mogao bi i ti malo da prelistas npr.
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=38389
ako ti ovo lici na default onda stvarno :laugh: :wall:

Inace u pitanju je EPOX 8rda3i rev2.1 (Mercury KNU400L)
Ma znam za to. Shone je bash imao srece, ali isto tako ima dosta ljudi koji su se zalili. Taj Mercury je nesto kao EpoX Lite izdanje i zavisi od srece na kakav ces primerak da naletis, pa sam u tom kontekstu rekao da je bolje ici na sigurno, tj. na "original" EpoX. Bar bih ja dodao koji € i isao na sigurno (sto naravno ne garantuje enormni OC, ali povecava sanse), mada ni taj Mercury nije los kao Low Budget resenje :eyebrows:

:wave:

Jos jedan glas za abit nf7, ili ako mozes dodaj nesto para i kupi epox-a 8rda+, posto mi se ne svidjaju moja iskustva sa matsonic plocom a posebno sa asus plocom.

Nazad
Vrh Dno