a c a je napisao(la):Ne treba ti nista vise od Mercury (Epox) 8RDA3I ploce, nova kosta oko 48 evra, nforce 2 chipset, za normalan rad koji urachunava i mali overclock ti je idealna, ne bacaj pare vise za neku egzotiku.
Ima ljudi i ovde sa Bencha koji su na njoj dizali Bartona 2500+ o/c na 3200+, sta ces vise?
Samo nadji i odgovarajucu memoriju.
mbr je napisao(la):E da pitanje za sve::
Koje se memorije proizvode kod nas u Arilju; tj. kako da ih izbegnem?
Cuo sa za PQI [vrlo rasprostranjena memorija kod nas na trzistu]
Koje su memorije dobre a koje lose?
cena za 256MB DDR 400 je 43e i mogu ti reci da je mnogo dobra ! nije za overklokere ali je stabilna!trabl je napisao(la):A to iz Arilja obidjite, hehe, trust me...
BTW da li neko zna kolika je cena Xelo memorije ??? Je li isto ili nesto jeftinija... poz
ToxiC je napisao(la):cena za 256MB DDR 400 je 43e i mogu ti reci da je mnogo dobra ! nije za overklokere ali je stabilna!![]()
Zato što je našaOptimus Prime je napisao(la):Pa za te pare moze da se uzme Corair Value koji je mnogo bolji od helo memorije,i nevidim razlog zasto bi neko uzimao tu memoriju pored corsa i to za istu cenu.
S22 je napisao(la):Zato što je naša![]()
Kupujmo naše obnovimo Srbiju.
Ma da, iako najbolji primerci idu u inostranstvo, a nama zapadaju oni koji ne prolaze zahtevnije testove...S22 je napisao(la):Zato što je naša![]()
Kupujmo naše obnovimo Srbiju.
Optimus Prime je napisao(la):Pa za te pare moze da se uzme Corair Value koji je mnogo bolji od helo memorije,i nevidim razlog zasto bi neko uzimao tu memoriju pored corsa i to za istu cenu.
To je trenutno realna cena na malo (u okviru konfiguracije), čak sigurno neko daje i malo niže...uNesc0 je napisao(la):Gde ti Optimuse nadje Corsair ValueSelect za 43 € keve ti?
trabl je napisao(la):Ne zanm za taj Xelo, ali stvaro ne znam... Ali vam preporucujem da dodate jos (naravno ako je ta 43E) oko 5,6evrica i uzmete Kingstona ...Mada je ta fora,obnovite Srbiju kupujte nase veoma lepo zvucala...ali...
milenkoc23 je napisao(la):Ne znam, neki jednostavno vole kingston, a neki corsair
Ma mnogo lupetam treba da idem da spavam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari