Skviknuo mi je komp na poslu pa sam resio da prepakujem moju konfiguraciju kod kuce za posao, a ja da se ponovim novim komponentama.
Dakle trebao bih da dokupim matičnu, procesor i ram.
Grafika, napajanje, harddiskovi i sl. ostaju sa starog kompa.
Nemam favorita izmedju AMD-a i Intela. Komp nece biti overklokovan i ne planira se skorija ponovna nadogrdnja(sem eventualno dodavanje RAMa) tako da mi je potrebna preporuka za sto bolje performanse u zadatom budzetu od 250e bez neke velike potrebe za kompatibilnoscu sa tek planiranim hardverom.
Komp se najvise koristi za AutoCad, office, nesto video obrade i povremeno igranje ako slobodno vreme dozvoli.
Mislim da bih isao na min. 8GB RAMa.
Komponente bi se kupovale preko firme tako da varijante sa oglasima, "madjarima" i sl. nisu izvodljive.
Dakle koje kombinacije predlazete?
Dakle trebao bih da dokupim matičnu, procesor i ram.
Grafika, napajanje, harddiskovi i sl. ostaju sa starog kompa.
Nemam favorita izmedju AMD-a i Intela. Komp nece biti overklokovan i ne planira se skorija ponovna nadogrdnja(sem eventualno dodavanje RAMa) tako da mi je potrebna preporuka za sto bolje performanse u zadatom budzetu od 250e bez neke velike potrebe za kompatibilnoscu sa tek planiranim hardverom.
Komp se najvise koristi za AutoCad, office, nesto video obrade i povremeno igranje ako slobodno vreme dozvoli.
Mislim da bih isao na min. 8GB RAMa.
Komponente bi se kupovale preko firme tako da varijante sa oglasima, "madjarima" i sl. nisu izvodljive.
Dakle koje kombinacije predlazete?