Šta je novo?

Ploca ne reaguje

Ako nemaš za ups imaš mali uredjaj koji aktivno pegla napon i daje konstantan napon od 220V. To bi bilo dobro imati i ja planiram jedan takav bez obzira što imam UPS.

ako je crklo pri zameni komponenti, onda 99% ubi ga ki zeca :ROFLMAO:

Pa jbmu misa. Ukljucim staro napajanje koje nazalost nema 6+2 napajanje, pa ne mogu na ovo novo da probam, a stara konfa ima integrisanu gpu.. i zamislite stari dobri LC Power kupljen 2012, radi i komp za osnovno moze da se koristi.
Ako nemaš za ups imaš mali uredjaj koji aktivno pegla napon i daje konstantan napon od 220V. To bi bilo dobro imati i ja planiram jedan takav bez obzira što imam UPS.
Ako moze preporuka koji?

EDIT: zaboravio da im spakujem strujni kabal, valjda ne bi trebalo da pravi problem oko reklamacije.. pa da im odnesem kabal, kad se zavrsi reklamacija.. jer mi od posla ili iz Panceva kako god, nije blizu Durmitorska bas. A nije 100% do njega, jer sam i njega probao na starom napajanju

Pa ako ga baš traže.

Pa jbmu misa. Ukljucim staro napajanje koje nazalost nema 6+2 napajanje, pa ne mogu na ovo novo da probam, a stara konfa ima integrisanu gpu.. i zamislite stari dobri LC Power kupljen 2012, radi i komp za osnovno moze da se koristi.

Ako moze preporuka koji?

EDIT: zaboravio da im spakujem strujni kabal, valjda ne bi trebalo da pravi problem oko reklamacije.. pa da im odnesem kabal, kad se zavrsi reklamacija.. jer mi od posla ili iz Panceva kako god, nije blizu Durmitorska bas. A nije 100% do njega, jer sam i njega probao na starom napajanju
Ja planiram ovaj. https://www.ctshop.rs/energenie-eg-avr-1001-avr-automatski-regulator-napona-1000va-600w.html

Pozdrav, vratili su mi napajanje, uz odbijenu reklamaciju, da je uredjaj ispravan. (verovatno su ga popravljali) Uzmem napajanje, ponovo sve spojim, da vidim da li ce raditi.. Ovaj put hoce da se ukljuci, ventilator na procesoru se vrti, na grafickoj ne. I nema beepa nikakvog.

Ne mogu edit. Probao sam napajanje na staroj konfiguraciji, tu se graficka i cpu fan vrte, ima beepa, ali nema slike. A kad prebacim na integrisanu ima.

Onda ili je do grafičke ili do pcie slota za grafičku. To ti ostaje da proveriš a to može samo da pozajmiš od nekoga grafilu ili da je probaš tvoju kod nekoga drugoga i to je to. Zanči ili ploča i li grafička. Šta znam drugo da dodam ovako na daljinu.

Ploca ne verujem, jer ni na staroj ploci nece da baci sliku uopste. A stara ploca radi. Samo sa integrisanom hoce da baci sliku. Probacu i to. Za razliku od nove ploce, na staroj ploci vrti ventilator.

Nazad
Vrh Dno