Izvini nisam serviser za kompove vec za audio, video , i tv tehniku.Sa kompovima radim zadnje dve godine. Ako nesto treba oko ove vrste elektronike tu sam. Trebao bih da uradim i sajt, bar se nadam. Pozdrav i hvala za informaciju. Ako ti treba nesto vezano za moj domen pitaj
Ja imam tu plocu u kombinaciji s E8500 ,radi dobo jedina zamjerka sto memoriju nisam uspio natjerat na 1066 da radi stabilno,moze na 1002 vjerovtno bi trebao prckat po naponu za memoriju.
(Memorija je Kingston HyperX 8500 4 stapa/1GB).Ostalo sve je OK.
Uzeo sam ovu plocu, pa me zanima vase misljenje o njoj. Ona verzija de luxe je previse za moj servisersku platu Necu komp koristiti za igranje vec samo za rad.
Meni pisti TV kad se upali , moram da ga ugasim i cekam neko vreme da bi prestao . Nije vezano za zvuk , neki deo je u pitanju . Imas ideju o cemu se radi ?
Inace ja komp koristim za igranje i P5Q radi posao sasvim solidno (stabilna , moze neki OC iako ja izbegavam to , imas EPU - stedi struju , 8-fazna naponska itd.)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari