Šta je novo?

Ploča za Athlon64

stefan

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
609
Koju ploču uzeti za Athlon64 (socket 754) - NForce3 ili neku sa VIA chipsetom?

Poslednja izmena:
Prvi NEO nikako ne uzimati. Dok je NEO2 za svaku pohvalu.

POZ :wave:

Gidra85 je napisao(la):
Prvi NEO nikako ne uzimati. Dok je NEO2 za svaku pohvalu.

Haha, a sto nikako majketi? Jesi ti to probao pa znas da nikako ne valja ili sta? Negde napisa neko (cini mi se fedja) da ploca ne radi ultra stabilno na 25x MHz i sad zbog toga ne treba nikako uzimati? Bas suprotno, ploca je ultra stabilna, brza i sa gomilom opreme kome treba. I bas je za svaku preporuku. E sad, ko hoce, ima para, i dobre ostale komponente, za bavljenje extremnim overklokom, taj neka trazi nesto drugo, ova ploca nije za to (sto ne znaci da ne moze pristojno da se overi i pritom da radi veoma stabilno).

OK, izvinjavam se. Ali ja sam bas i mislio na sve te pogodnosti kao sto su extremni OC, dodatna oprema, itd kada sam rekao da je NEO2 bolja ploca (ipak je to 939). :)
Dok NEO(1) ima isto bogatu dodatnu opremu, ali ipak nije za OC-ski nastrojene ljude. :D

Pa dobro, ali covek pita za izbor s754 ploce, a prtom je Msi Neo verovatno na default-u najbrza s754 ploca. Ja lepo rekoh, ko hoce extremni OC, neka juri nesto drugo...

A kakva je Epox hda 3+? Ta mi je ponudjena u zamenu, a njoj, sem sto je njen Ciga hvali, tvrdeci usput da je Via mnogo bolja od NF-a, ne znam nista.
U sustini, meni treba dobra i stabilna ploca, nista OC i extremi. E da, ako neko zna - ima li oina integrisan zvuk (da ne trazim sad po mrezi)?
Pitanje sam vec postavio na drugom thread-u ali bez odgovora, a da ne otvaram novi...

Ne znam da li ćeš uspeti danas da kupiš neku novu ploču a da nema integrisan zvuk.

Pozdrav from ex PA :wave:

Stvorenje je napisao(la):
Ne znam da li ćeš uspeti danas da kupiš neku novu ploču a da nema integrisan zvuk.

Pozdrav from ex PA :wave:
Al si mi pomogo! Nema veze, iskoristio sam jedan od linkova do nekog nemackog sajta sa testom ove ploce, gde kaze da je u redu.
E sad: da li je rentabilno dati Bartona 2500 + Abita NF7s + 115 EUR za Epox HDA3+ i AMD 64 3000? Meni deluje O.K.
A expertima?

Cena napretka.
Samo mi reci, gde si nasao tu plocu, obzirom da je opsta nestasica socket754 u drzavi.

Sasa je napisao(la):
Cena napretka.
Samo mi reci, gde si nasao tu plocu, obzirom da je opsta nestasica socket754 u drzavi.
Pa polovno brate (staro deset dana), na PC berzi.

freehand je napisao(la):
Al si mi pomogo!
A šta bi ti hteo, da ti se piše review za ploču? BTW do sada je bilo ihaaa postova u vezi ove ploče pa sam ti zato odogovorio samo u vezi integrisanog zvuka. :eyebrows:

Evo ti jedan link pa se informiši: LINK

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno