Šta je novo?

Ploča za AMD Phenom II X3 710

robertz

Slavan
Učlanjen(a)
27.05.2006
Poena
309
Posle razmatranja reših da uzmem ovaj procesor pa me zanima koja je po
vama best buy ploča za njega ???

Trenutno posedujem athlon 5600+ i neku foxconn mat. ploču u kombinaciji sa
sparkle caliber 9600gt. Razmišljam da je bolje zbog povećanja FPS-a u igrama
zameniti ploču i procesor nego kupiti neki GTX 260 !!
Molim za Vaša mišljenja !!!

Svakako ti je bolje ploca i procesor jer ionako ne bi taj 5600+ bio jak dovoljno za GTX260, i ta 9600 je jaka dovoljno za sada... Mozda bi ti bolji izbor bio 720BE samo je malo skuplji a bolji je na default i ima otkljucan mnozilac, e sad za plocu ne znam koliko bi izdvojio para ali dobra je na primer Asus M4A78-E ili DFI Lanparty 790FXB-M2RSH, sad zavisi sta ti treba...

ako zelis da ga clock-ujes onda moras uzeti kvalitetniju plocu jer ti nije otkljucan mnozilac sto znaci da e moras igrati sa fsb-om...naravno znaci dosta koliko si para mislio da das...dfi ti ne bi preporucio jer ima oko nje dosta posla dok je ne namestis i tu mislim najvise kad je clockujes,asus je ok i mogu da kazem da mi bas burazer ima Asus M4A78-E,mogu komotno da ti preporucim ovu novu biostar ta790gt a3+ plocu imam je i super se sa njom clock-uje,ne greje se i super radi,mozes da uzmes i Gigabyte GA-MA790X-UD4

pogledaj moju mašinu - preporuka, naravno možeš drugu memoriju ali DDR3 ti je bolji. još kad pazarim neko žešće napajanje dižem malo procesor (ništa preterano) i memoriju na 1600.

Hvala svima na savetima uzeću onda 720BE kako ste me posavetovali, samo da vidim za pluču. U principu novac nije neki problem samo to je komp za kućnu upotrebu i nemam nikakvih ozbiljnih poslova s njim.
Inače imam napajanje thermaltake čini mi se da je naziv purepower od 500w u kombinaciji sa kućištem thermaltake armor Jr.
Dakle ostala je samo neka ploča ako ima za 100€

Nazad
Vrh Dno