- Učlanjen(a)
- 27.12.2003
- Poena
- 630
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 7 5700X + Cooler Master Hyper 212 RGB
- Matična ploča
- Asus TUF Gaming B550M-Plus
- RAM
- DDR4 32GB (2x16GB kit) 3200MHz CL16 HyperX Fury RGB
- GPU
- ASUS TUF RX6800 OC Edition 16GB GDDR6
- Storage
- Kingston 1TB M.2 NVMe SA2000M8/1000G + Western Digital 4TB + 2 x WD Elements 8TB
- Zvuk
- AV Yamaha RX-A2A
- PSU
- BE QUIET! Pure Power 12M 850W
- Kućište
- Fractal Define R4 Black Pearl
- Monitor
- Gigabyte M27F
- Miš & tastatura
- Logitech K350 + Logitech M705
- Ostale periferije
- PS5 , Xbox Series S
- Laptop
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1
- Mobilni telefon
- Samsung S24 Ultra
- Pametni uređaji
- Hawei Watch GT 3 Pro, Huawei Body Fat, Xiaomi Mi Hub 2, Xiaomi Mi Kettler
- Steam
- markov211
- Pristup internetu
- Optički internet
MSI H81M-P33 + Intel Pentium G3250 @ 3.2GHz :
Ploča i procesor, ostali od jedne stare konfiguracije. DDR3 ploča, procesor radi na 3.2GHz. Sve radi i ispravno, zajedno sa limićem za kućište.
Uz neku polovnu grafu i memoriju može da se napravi solidna multimedijalna mašina ili čak osnovna gejmerska za retro FHD gaming.
Cena: 2500 din.
Hynix SODIMM memorija DDR3 4GB :
Odlična memorija, izvađena iz laptopa. Radi bez problema, jako malo koriščena.
Cena: 1000 din.
Kinect V2 adapter za Windows PC računare i Xbox One X/S konzole :
Adapter koji služi za povezivanje Kinet V2 senzora na Xbox One X/S konzole i Windows računare.
Adapter je praktično nov, korišćen samo par puta - u kutiji je sa svom originalnom opremom, uputstvom i kablovima.
Cena: 5500 din.
Hardware se može preuzeti na Zvezdari (Mirijevo) svakim radnim danom posle 17h ili vikendom (dogovor). Cene su fixne pa bih zamolio potencijalne kupce da me ne kontaktiraju ukoliko žele da se cenkaju. Hvala na razumevanju.
062 85 75 340 - ukoliko se ne javim ostavite SMS ili mi pišite ovde u PM
Ploča i procesor, ostali od jedne stare konfiguracije. DDR3 ploča, procesor radi na 3.2GHz. Sve radi i ispravno, zajedno sa limićem za kućište.
Uz neku polovnu grafu i memoriju može da se napravi solidna multimedijalna mašina ili čak osnovna gejmerska za retro FHD gaming.
Cena: 2500 din.
Hynix SODIMM memorija DDR3 4GB :
Odlična memorija, izvađena iz laptopa. Radi bez problema, jako malo koriščena.
Cena: 1000 din.
Kinect V2 adapter za Windows PC računare i Xbox One X/S konzole :
Adapter koji služi za povezivanje Kinet V2 senzora na Xbox One X/S konzole i Windows računare.
Adapter je praktično nov, korišćen samo par puta - u kutiji je sa svom originalnom opremom, uputstvom i kablovima.
Cena: 5500 din.
Hardware se može preuzeti na Zvezdari (Mirijevo) svakim radnim danom posle 17h ili vikendom (dogovor). Cene su fixne pa bih zamolio potencijalne kupce da me ne kontaktiraju ukoliko žele da se cenkaju. Hvala na razumevanju.
062 85 75 340 - ukoliko se ne javim ostavite SMS ili mi pišite ovde u PM