Šta je novo?

Ploča i i5

vertiGo!

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2005
Poena
304
Planiram da kupim i5 (možda 3330, 3470), pa mi je potrebna pomoć oko izbora ploče. Koju mi preporučujete da je kvalitetna, ali ne sa "astronomskom" cenom? Neka srednja-viša klasa ili jeftinija visoka... Usput može i preporuka za taj i5. Koji je best-buy? Hvala!

Ja imam asrock z77 pro4 m,to je mATX...i zadovoljan sam sa njom...i imam i5 3570k...
Imas istu ovu plocu standard ATX,znaci z77 pro4 (bez m)...cena im je oko 9-10 hiljada...neces pogresiti sa njima ako se odlucis za jednu od ove dve...

Pa na veoma dobrom glasu je...ja sam upravo zbog pozitivnih komentara i presao na asrock...do sada sam iskljucivo bio na asusu...mnogi je nazivaju cerkom asusa,navodno dobar deo kadra je napustio asus i presao,osnovao,sta vec asrock...

CPU AM3+ AMD FX-8320 ili CPU LGA1155 Intel® Core™ i5-3350P
ne planiram da overklokujem mozda malo cisto da probam mislim da oba procesora i bez kloka raditi dobro. i koju plocu da to radi dobro i stabilno? za intel mozda Z77?

CPU AM3+ AMD FX-8320 ili CPU LGA1155 Intel® Core™ i5-3350P
ne planiram da overklokujem mozda malo cisto da probam mislim da oba procesora i bez kloka raditi dobro. i koju plocu da to radi dobro i stabilno? za intel mozda Z77?

Potpuno glupo kupovati FX procesore ako nemas overklok u vidu,pogotovo kad vec imas izbor izmedju FX i i5,osim ako se ne bavis video editovanjem i slicnim aktivnostima koje zahtevaju vise jezgra,tj. rade bolje sa vise istih.

Ako je vec i za video obradu, mislim da je FX bolji zbog vise jezgara :)

Ok je, posluzice, mada se neces naobarati rekorda ako ti OC ikada padne na pamet ako uzmes neku K verziju :)

Vrh Dno