MZ je napisao(la):VISA Card pa u internet shoping, inace Plextor 708 je najbolji DVD rezac koji sam imao prilike da probam, nesto malo bolji od Sony-ja isplati se svaka ulozena para ukoliko rezes vise od 50 DVD-a dnevno posto nijedan drugi rezac na nasem trzistu nemoze da izdrzi taj tempo rezanja.
MZ je napisao(la):... da se nerazmisljam da ce me ostaviti u pola posla.
MZ je napisao(la):Mozda ste me lose razumeli, ali nisam mislio bukvalno da svaki dan treba da se reze 50 diskova, ali meni se i to desavalo, npr. docek Nove Godine sam trebao za 4 dana da narezem 180DVD-a, a prosle godine za maturu sam radio 500DVD-a a imao sam rok od 10 dana i to je sve radjeno na Sony-ju koji je sada star vec vise od godinu dana, a od decembra ga je zamenio Plextor koji bi trebao da bude jos izdrzljiviji, dok kao privremeno resenje imao sam Nec-a i Pioneer-a i koji su zajedno narezali manje od 500DVD-a i zatim su otkazali poslusnost. Tako da sam uvek za varijantu da se plati nesto vise i da se nerazmisljam da ce me ostaviti u pola posla.
Daki77 je napisao(la):Ma odluka o Plextoru je pala odavno...PRISE IS NOT AN OBJECT!!!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari