Šta je novo?

Plextor Plextor Plextor

Daki77

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2004
Poena
620
Ljudi, jel nabavlja neko u ovoj bednoj zemlji Plextor DVD rezace?!?!?!

Koliko ja znam - ne. Mislim da ih ima u Krvatskoj, mada je i to pitanje...koliko se secam neka firma iz Osijeka (ako ne gresim) im je bila glavni diler za Balkan.

VISA Card pa u internet shoping, inace Plextor 708 je najbolji DVD rezac koji sam imao prilike da probam, nesto malo bolji od Sony-ja isplati se svaka ulozena para ukoliko rezes vise od 50 DVD-a dnevno posto nijedan drugi rezac na nasem trzistu nemoze da izdrzi taj tempo rezanja.

MZ je napisao(la):
VISA Card pa u internet shoping, inace Plextor 708 je najbolji DVD rezac koji sam imao prilike da probam, nesto malo bolji od Sony-ja isplati se svaka ulozena para ukoliko rezes vise od 50 DVD-a dnevno posto nijedan drugi rezac na nasem trzistu nemoze da izdrzi taj tempo rezanja.

Ma kako da ne, rezanje preko 10h dnevno, zivo me interesuje ko reze toliko i koliko ce da zivi taj Plextor.

Upravo tako.

.

Mozda ste me lose razumeli, ali nisam mislio bukvalno da svaki dan treba da se reze 50 diskova, ali meni se i to desavalo, npr. docek Nove Godine sam trebao za 4 dana da narezem 180DVD-a, a prosle godine za maturu sam radio 500DVD-a a imao sam rok od 10 dana i to je sve radjeno na Sony-ju koji je sada star vec vise od godinu dana, a od decembra ga je zamenio Plextor koji bi trebao da bude jos izdrzljiviji, dok kao privremeno resenje imao sam Nec-a i Pioneer-a i koji su zajedno narezali manje od 500DVD-a i zatim su otkazali poslusnost. Tako da sam uvek za varijantu da se plati nesto vise i da se nerazmisljam da ce me ostaviti u pola posla.

Ja znam nekog ko rezhe i preko tih 10h/dan :D (pre par god sam ih cak znao troje) doduse cd-ove a onaj prvi i dvd-ove ;)

Milane zna se ko je ;-)

MZ je napisao(la):
... da se nerazmisljam da ce me ostaviti u pola posla.

Nadam se, i iskreno ti zelim da te taj Plextor i dalje verno sluzi. Sa nijhovim DVDRW uredjajima se nisam petljao, ali sa svim ostalim jesam.
Inace, imam upravo suprotno visegodisnje iskustvo: da zna da otkaze kad ne treba, ili prvi dan kada mu istekne garancija.

MZ je napisao(la):
Mozda ste me lose razumeli, ali nisam mislio bukvalno da svaki dan treba da se reze 50 diskova, ali meni se i to desavalo, npr. docek Nove Godine sam trebao za 4 dana da narezem 180DVD-a, a prosle godine za maturu sam radio 500DVD-a a imao sam rok od 10 dana i to je sve radjeno na Sony-ju koji je sada star vec vise od godinu dana, a od decembra ga je zamenio Plextor koji bi trebao da bude jos izdrzljiviji, dok kao privremeno resenje imao sam Nec-a i Pioneer-a i koji su zajedno narezali manje od 500DVD-a i zatim su otkazali poslusnost. Tako da sam uvek za varijantu da se plati nesto vise i da se nerazmisljam da ce me ostaviti u pola posla.

Stani malo, 500 dvdova za 10 dana su 50 dvdova dnevno...to je cistih 12,5h rezanja dnevno i to pri 4x ?

Dobro, da preformulisemo - ko reze 12.5h dnevno neka uzme Plextora ;)

Ma odluka o Plextoru je pala odavno...PRISE IS NOT AN OBJECT!!! :) Samo je problem sto ne mogu da ga nadjem ovde!!! Cak sam se i nosio mislju da zapucam za Zagreb da ga tamo uzmem (U Hrvatskoj ih ima k'o pleve), nego, put, dr*anja na granici, blah, blah.........

idi vozom nema nekog drkanja na granici sem sto te nasi kerovi vole malo da cimnu njihovi su extra ljubazni, voz se ne zadrzava dugo i nema neke guzve moze lepo da se sedne u bgd, izadje se u zg cim izadjes sa stajge desno ti je podzemni trzni centra gde mozes nesto i da pojedes (mada im je klopa ******), a centra tj. trg bana j. ti je pravo, nekih 10 min odatle, i usput ima jedna radnja sa racunarskom opremom...

Daki77 je napisao(la):
Ma odluka o Plextoru je pala odavno...PRISE IS NOT AN OBJECT!!! :)

Ako si mislio na cenu pise se Price :)

Nazad
Vrh Dno